KartalDamla Cancanlar ovulasyon testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı herhalde olumsuz oldu benim
Cancanlar KartalDamla o belli olmaz canım sen 12.güne kadar mutlaka bekle en net cevabı o gün veriyor
ceriio KartalDamla amin cümlemize rabbim sağlıklı bebekler, hamilelikler nasip etsin 🤲🏻 evet benziyor gerçekten hiç suphelenmedim yani hamilelikten. Umutsuz olmayın rabbim verecegi zamanı biliyor hayırlısıyla gelecek inşallah 🤲🏻🧡
pinkopink KartalDamla bende iğneden 12. Gün sonra pozitif görmüştüm test yapmıştım kan verdim değerim 17 çıkmıştı sonra katlanarak arti zaten inşallah hayırlısı olur hakkınızda
KartalDamla pinkopink bugün 12.günüm ama test yapmak istemiyorum hala iğnenin etkisi bitmemiştir ve yalancı pozitif çıkar diye. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏼 belirtilerin var mıydı
pinkopink KartalDamla 3 yaşına girecek kızım:) belirtim olmadı hiç sadece burnum tıkanmıştı birde acı su gelmişti ağzıma 😇
ppzeynep KartalDamla İğne etkisi 10.gün bitmiş oluyor. Ben iğne vurulduktan sonra her gün test yaparak takip ettim.
KartalDamla pinkopink ne güzellll Allahım sağlıklı yaşlar nasip etsin💖🙏🏼 14.gün test yapıcam bende inşallah güzel sonuçlar alırım
ppzeynep Yaademm Sadece iğnenin vurulduğu gün ve sonraki birkaç gün hafif kasık ağrım vardı. Onun dışında hiçbir belirtim olmadı. Hamileliğim boyunca bile karnımın büyümesi dışında hiç belirtim olmadı.
likeli KartalDamla igneyi oldugum gunden sayarak 12. Gun testte silik cizgi gorup kan vermistim o sekilde ogrendim. İkinci ignede hamile kaldim ilk igneden sonra 17. Gun regl olmustum.
KartalDamla likeli hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏼 benim bugün 13.gün test negatif sonradan pozitife dönme ihtimali var mı acaba
likeli KartalDamla cok tesekkurler dogum yaptim 4 aylik bir kizim var 🙏🏻 insallah siz de guzel haberler alirsiniz 🙏🏻evde yaptigimiz testler yuzde yuz garanti degil bence 14-15. Gun kan testi verin. Deger cok dusukse kaset testlere yansimiyor.