KartalDamla Yaademm evet ilk olacak nasip olursa, bende rahim filmi çektirdim sıkıntı yokmuş, Allahım nasip etsin inşallah🙏🏼
Yaademm KartalDamla benim 1 tane kızım var onda hemen hamile kalmıştım ama şimdi 1 sene oldu tekrar kalamiyorum maalesef banada haber verin olur mu durumunuzdan
Yaademm ceriio İnşallah tekrardan nasip olur sizede çok üzüldüm inanın Allah kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkeze nasip olsun İnşallah
KartalDamla Cancanlar ovulasyon testi yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı herhalde olumsuz oldu benim
Cancanlar KartalDamla o belli olmaz canım sen 12.güne kadar mutlaka bekle en net cevabı o gün veriyor
ceriio KartalDamla amin cümlemize rabbim sağlıklı bebekler, hamilelikler nasip etsin 🤲🏻 evet benziyor gerçekten hiç suphelenmedim yani hamilelikten. Umutsuz olmayın rabbim verecegi zamanı biliyor hayırlısıyla gelecek inşallah 🤲🏻🧡
pinkopink KartalDamla bende iğneden 12. Gün sonra pozitif görmüştüm test yapmıştım kan verdim değerim 17 çıkmıştı sonra katlanarak arti zaten inşallah hayırlısı olur hakkınızda
KartalDamla pinkopink bugün 12.günüm ama test yapmak istemiyorum hala iğnenin etkisi bitmemiştir ve yalancı pozitif çıkar diye. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🙏🏼 belirtilerin var mıydı
pinkopink KartalDamla 3 yaşına girecek kızım:) belirtim olmadı hiç sadece burnum tıkanmıştı birde acı su gelmişti ağzıma 😇
ppzeynep KartalDamla İğne etkisi 10.gün bitmiş oluyor. Ben iğne vurulduktan sonra her gün test yaparak takip ettim.
KartalDamla pinkopink ne güzellll Allahım sağlıklı yaşlar nasip etsin💖🙏🏼 14.gün test yapıcam bende inşallah güzel sonuçlar alırım