Gozdecaner babyyyy1 herhangı bir adlıyeye gidebilirsiniz o zaman adlıye isimlerini bılmıyorum başka şehirlerdeki
biee23 babyyyy1 Geçmiş olsun canım ama sayfayı kapatmazlar isim değiştirirler.Böyle sayfalar o kadar çok var ki sürekli karşıma çıkıyo. Bakıyorum yorumlar kapalı isimde baya değiştirilmiş engelliyorum bidaha karşıma çıkmasın diye
babyyyy1 biee23 çok iyi yapıyorsunuz aslında yorumları açıktı bir sürü memnuniyet mesaji vardı buna aldandım bende
EgemenAtam babyyyy1 Valla benim de karsima cok cikmaya basladi hatta bazilarinin urunlerini cok guzel ya siparis etmeyi dusunuyordum.Oncesinde sikayetvar vs kontrol etmek lazim.Gecmis olsun
babyyyy1 EgemenAtam işte bende takımın güzelliğine aldandım çok beğendim bide bayram indirimi varken kaçırmak istemedim, şikayet var’a bakmak hiç aklima gelmedi keşke gelseydi
livanurvealpinannesi61 babyyyy1 geçmiş olsun. Benim havale eft ile ürün aldığım sayfalar var hep aynı yerden alırım yıllardır en son oğluma takım aldım geldi.
livanurvealpinannesi61 babyyyy1 çocuk için huma Kids store, dad Kids, bir hayal bir çocuk, moms brand, minicity, modacocukhatay, uçar bebe, anne bebek sorgun
haticenurrr babyyyy1 cok gecmis olsun böyle hesaplardan alısveris yapmadan önce mutlaka sayfayı inceleyin yorumlarda sahte yorumları anlarsınız direkt belli oluyor yorum yoksa begeni yoksa zaten güvenmeyin