bebeimhosgeldin babyyyy1 İnsanlar haram lokma yemeye o kadar alışmış ki hiç korkmuyorlarda ben bunu yerken başıma bi iş gelirmi diye. Sahipsiz bahçeden 1 meyve koparsam daha yemeden başım ağrır vallahi. Çol geçmiş olsun
babyyyy1 bebeimhosgeldin çok teşekkür ederim gerçekten bende öyleyim kimsenin ağacından izinsiz alıp bir şey koparmam
Deletedmom_111 babyyyy1 evet instegramda bu tür sayfalar çok fazla arttı. Kapıda ödeme olmadan bence alışveriş yapmayın instagram üzerinden. Ama trendyol, hepsiburada gibi uygulamalar daha kurumsal ordan yapabilirsiniz, geçmiş olsun 😔🤦🏼♀️
babyyyy1 Deletedmom_111 kapıda ödeme olmaması beni de şüpheye düşürdü ama hesapta çok fazla memnuniyet mesajı olunca vazgeçtim
BuzluLatte babyyyy1 çok geçmiş olsun ama neden böyle abidik gubidik sitelerden alışveriş yaparsınız ki ? Aklım almıyor
babyyyy1 BuzluLatte teşekkür ederim, haklısın normalde asla Instagramdan alışveriş yapmam hep Trendyoldan alırım bu butik reklam olarak çıktı önüme ve takımı çok begenince kaçırmak istemedim
biee23 babyyyy1 Geçmiş olsun canım ama sayfayı kapatmazlar isim değiştirirler.Böyle sayfalar o kadar çok var ki sürekli karşıma çıkıyo. Bakıyorum yorumlar kapalı isimde baya değiştirilmiş engelliyorum bidaha karşıma çıkmasın diye
babyyyy1 Deletedmom_111 yok ordan da cevap vermiyorlar yazdım kaç defa zaten birazdan engellerler kesin😅(ağlanacak halime gülüyorum)
Hazal-askin babyyyy1 ya lütfen dikkat edin başka zaman miktarı önemli değil de insanın canı sıkılıyor böyle şeylere
tomvejerry babyyyy1 ayy Allah ıslah etsin. Bu yüzden Trendyol haricinde hicbiyerden sipariş vermem Instagram falan