mombabyy Annem 4 çocuk yaptı hepmizde de içmiş emzirirken gebelikte ben sigaradan nefret eden kokusuna tahammül edemeyen insan bekarlıkta tek tük içerken evlenince eşin ailesi sorunlar vs sigaraya itti özellikle erkek kardeşimin beyin ameliyatı olduğu süreçte sigaranin gözüne gözüne verdim. Gebelikte çok nadir içtim 19. Haftadan itibaren tamamen kestim tek tük içerdim bıraktım tamamen bebeğim 4 aylık olmuştu ben uyuzla uğraşmaktan tükendim o zaman yine içmeye başladım malesef 😔 şu an bırakma çabası içindeyim. Bu arada annem gebelikte benim yanımda içer takmazdı bile ben kızardım bana dediği aman ben hep içtim hangi birinize bir şey oldu der aklıma da hep erkek kardeşim gelir anakroid kist (anne karnında beyin anormalisi su toplama) bu geldi çocucğun başına 17 yaşında fark edildi ve 18 inde şimdi yüzde 80 engelli ve evin tek oğlu 😔😔 Şükür görmede problem var az bir şey onun dışında kist hala duruyor başaramadı doktorlar kurtarmayı temennimiz büyümemesi. Bizlerde sorun yok 3 kızız sağlık açısından şükür bir şey yok. Ben sadece bağışıklık olarak çok güçsüzüm bu yüzden sanırım uyuz saçlı derimde de var