mombabyy bende gebelik boyunca içtim erken doğum yaptım. Kese içinde su azaldı sebebini bulamadılar 35 e kadar zorla tuttuk resmen çocuğu. Ben doktora bile demedim içiyorum dedim ama sayısını hiç demedim. 5 i de geçtim fazlasıyla. Aşırı stresli geçti hiç bırakamadım sigarayı gebelik boyunca. Çok şükür çocuğumda erken doğması minicik olması dışında sorun yok. Sağlıklı besledim gebelik boyunca diyetisyenle devam ettim. Ama gel görelim doğum yapınca bıraktım bin pişman oldum. Sonra bana anlamsız ağlamalar bi sinir bosalmasi sürekli ağlamak istiyodum tek tük geri başladım. Emziriyorum ama stresi yonetemiyorum aşırı gerginim süte çok fazla etki ediyor gerginliğim. Hiç başlamamış olmayı tercih ederdim. Bisey olmaz diye de bisey yok kişiye bebeğe göre değişiyor. Sağlıklı ama erken doğdu misal kucağına 4 kilo bebek almakla 2 kilo bebek almak arasında çok fark var. O kadar minikki nasıl buyutcem diye günlerce ağladım. Kafada kurdum hamilelikte doğum anında ağlamayacak sandım doğup ağlayınca ben çocuktan beter ağladım o anı hiç unutmuyorum tekrar tekrar aynı korkuyu yaşıyorum. Dişlerimi sıka sıka içmemek için zor tutuyorum kendimi çoğu zaman. Başkası konuşur ama sen içinde o anı olan sıkıntıyı yaşarsın. Geceleri 2 saatte bi emzir diyecekler o iki saatte bile bisey olcak mi diye uyumuyorsun. Perişan ettim kendimi ben vicdanimla.