gzmmhmt Scs4108 valla bilmiyorum ki canım ilk defa sana özel mesaj attım. Nerden bakılıyor acaba 😟 sen bana atsana bi oluyor mu, profilme gir, sağ üstteki 3 noktaya tıkla mesaj gönder yap, gönder bi gelecek mi, gelirse ordan yazayım numaramı
Nurcin54 Buradaki yazılanlara ilaveten ben mamalarının içine yarım ölçek keçiboynuzu unu katıyorum çok faydalı internetten araştırın doktorumuz önerdi
Nurcin54 Lor peyniri yaparken cezvede sütü kaynatıp içine limon sıkıp biraz da yoğurt ekliyorum Kum gibi olmuyor kalıp şeklinde yumuşak bir lor oluyor. Peynirin suyuyla da tarhana çorbası felan yapıyorum
Merlival MHMA önemli değil bi de çay kaşığı ucuyla karbonat da koyabilirsiniz daha yumuşak pofuduk oluyor..
Saripapatyaannesi34 Besteee benim kızımın altta 2 dişi var ağzında çevirerek yiyor bir de ben en başından beri hiç püre yaparak vermedim yiyecekleri hep çatalla ezerek puturtulu verdim o yüzden alışık katı yemeye kendi ağzında evire çevire yiyor 😁
Besteee gulertknn1 5.5 aylıkken başladık biz o zaman sadece öğlen 3 gün kuralı ile yoğurtla başladık tadıma sonra armut elma havuç muz patates böyle gittik 6. Ayda 3 öğüne geçtik ek gıdaya erken başladığımız için
Aselmira_26 Ser-123 lor tarifi verir misin acaba ? Labneyi saydiklarin la ksrisim yaparak mi veriyorsun hepsini tek tek mi yediriyorsun ?