Saripapatyaannesi34 yagmurtpl yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yarim muz ve biraz buğday ununu çırpıyorum kıvama göre biraz sulandirip yağsız tavada minik minik yapıyorum yumuşacık oluyor severek yiyor hem de tok tutuyor tavsiye ederim
gulertknn1 Ya benim oğlum 5 aylık yumurta sarısı veriyorum keçi peyniri veriyorum çok az bazen muz yoğurt bu şekilde ama asla bulamaç olarak vermiyorum bazı şeyleri okuyorum yumurta peynir pekmez hepsini karıştırıyorum falan diye ama bizim yiyemeyeceğimiz şeyleri bebeklere vermeyin bence bide 5 aylıkken ben neler verebilirim ve günde kaç kez mama vermeliyim bazen bebe bisküvisi de veriyorum
Besteee gulertknn1 5.5 aylıkken başladık biz o zaman sadece öğlen 3 gün kuralı ile yoğurtla başladık tadıma sonra armut elma havuç muz patates böyle gittik 6. Ayda 3 öğüne geçtik ek gıdaya erken başladığımız için
AtaTrkmn Alabay evet ya çok tatlı oluyolar bi onda bi avokado muz karışımında öyle yapıyo benim bebeğim
AtaTrkmn Alabay avokado ve muzu eziyorum çatalla iyice içinede bi çay kaşığı hurma özü ekliyorum ara öğün olarak yiyo bebeğim ama hep versem hep yer yani çok seviyo bazen hurma özü eklemedende yediriyorum avokadoyu hiç sevmem ben normalde öyle gerçekten güzel oluyo tadı☺️
Yunusilann AtaTrkmn bi an dediklerinizi karıştırıp hayal ettim ben olsam yemem 😂 bebeişler ne günah ya. Benim dokturun mümkün olsuğunca blendrdan geçirmeyin ve en fazla iki şeyi karıştırarak verin demişti öylesini sindirmesi daha sağlıklı cnm
AtaTrkmn Yunusilann ben yiyorum vallahi çok güzel oluyo tadı eşimde seviyo baya benim doktorum yemek listesi vermişti bu tarifte onlardan biriydi işte o listeye göre hareket ediyorum doktor kontrolünde yani ☺️
Scs4108 gzmmhmt tabiki banada bir anne attı sağolsun özel msj atabilirseniz numaranızı gönderin atayım
gzmmhmt Scs4108 valla bilmiyorum ki canım ilk defa sana özel mesaj attım. Nerden bakılıyor acaba 😟 sen bana atsana bi oluyor mu, profilme gir, sağ üstteki 3 noktaya tıkla mesaj gönder yap, gönder bi gelecek mi, gelirse ordan yazayım numaramı