DevosMom eeccemm ödem problemi yaşamadım. Fakat yaşamam durumunda doktorum sıvıyı bol tüketmemi söylemişti
gncglozclk eeccemm 1 2 haftada gectı bana herkes yuru dedı ama yurudukce 2 katı arttı dogum sonrası hıc oturmadım dinlenemedim cocugumun kontrollerıne bıle terlikle gıttım davul gıbıydı ayak bacak 😂😂 uyudukça uzandıkca ındı yurumek bana hıc iyi gelmedi hamıleyken bıle odem olmamıstı dogum sonrası cok sasırdım 😂
eeccemm gncglozclk Bende çok fena şiştim ellerim ayaklarım bacaklarım çok fenalar baktıkça şaşırıyorum 😀
ek123 Bir haftaya geçti belki daha uzun bol su için ve ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın kalp seviyenizden yüksek olsun ayaklarınız
irmarose eeccemm ben de inanılmaz ödem tutmuştum doktorum 1 haftada geçer dedi ama benim ödemden kurtulmam 40 günü buldu,çok su içtim evin içinde de bol bol yürümeye çalıştım. 63 kg ile girdiğim doğumdan 80 kg görünümüyle çıkmıştım resmen🤣
eeccemm irmarose Ya evet benim de ayaklarım bacaklarım davul gibi oldu 😀 bol bol yürümeye calisicam teşekkür ederim🙏🤍