eeccemm Kızlar pazartesi günü sezeryan doğum yaptım aşırı ödemliyim özellikle ayaklarım, aynı durumda olan var mi neler yaptınız ne kadar süre de geçti
derininannnesi eeccemm bende cuma olmuştum aynı şekilde ayaklarım bacaklarım 3 katına çıktı odemden🥺 doktor ekstra yapabileceğin bisey yok dedi 10 günde geçende varmis 1 ayda geçende 🥺
Dilaradeniz eeccemm 2 haftada fazla odemlerimden kurtulmuştum hiç bisey yapmadim sadece bol su içtim bende çok şaşırmıştım 85le doğuma girip 2 hafta sonra 65tim 1 sene oldu doğum yapalı şuan 53 kiloyum bol su iç
1erkekannesi1 Bende sezeryan doğum yapmıştım bol su içmeni öneririm hem sütünede etki eder güzel anne🌸
Laydaren eeccemm 1 hafta falan sürüyor. Ayaklarım davul gibi olmuştu bildiğiniz üzerine basamıyordum. Yürüdükçe geçiyor, bol su ve bol yürüyüş.
DevosMom eeccemm ödem problemi yaşamadım. Fakat yaşamam durumunda doktorum sıvıyı bol tüketmemi söylemişti
gncglozclk eeccemm 1 2 haftada gectı bana herkes yuru dedı ama yurudukce 2 katı arttı dogum sonrası hıc oturmadım dinlenemedim cocugumun kontrollerıne bıle terlikle gıttım davul gıbıydı ayak bacak 😂😂 uyudukça uzandıkca ındı yurumek bana hıc iyi gelmedi hamıleyken bıle odem olmamıstı dogum sonrası cok sasırdım 😂
eeccemm gncglozclk Bende çok fena şiştim ellerim ayaklarım bacaklarım çok fenalar baktıkça şaşırıyorum 😀
ek123 Bir haftaya geçti belki daha uzun bol su için ve ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın kalp seviyenizden yüksek olsun ayaklarınız
irmarose eeccemm ben de inanılmaz ödem tutmuştum doktorum 1 haftada geçer dedi ama benim ödemden kurtulmam 40 günü buldu,çok su içtim evin içinde de bol bol yürümeye çalıştım. 63 kg ile girdiğim doğumdan 80 kg görünümüyle çıkmıştım resmen🤣
eeccemm irmarose Ya evet benim de ayaklarım bacaklarım davul gibi oldu 😀 bol bol yürümeye calisicam teşekkür ederim🙏🤍