benim de bebegim 2 aylik. 1. ay kontrolunde hic kilo almadigini gorunce ve ustune bebegim acliktan aglamaya baslayinca mamaya basladik. Iki memeyi de bitirip 1-1.5 saat emdikten sonra ihtiyaca gore mama veriyorum. Icerigi en temiz olan arastirmalarima gore baby goat markasiydi ona basladik. Acikcasini isterseniz 10 gunde kilo almamasiyla mama baslanmaz diyor doktorumuz da okudugum diger hekimler de. Doktorunuzun direkt mamaya basla demesi bana dogru gelmedi. Biz 1 ayda hic kilo almadigimiz halde doktorumuz bir hafta daha gozlemleyelim oyle mamaya baslayalim demisti bebek acliktan aglayinca mamaya basladm ben. Mamanin en temizi bile neticede anne sutunun yerini tutmaz. Berbat kokuyolar ve emzirmekten cok daha zor inanin. Bebek acliktan aglarken suyun sicakligini ayarlamak olcegi ayarlamak. Maddi kismi zaten malumunuz 1. ay bitince 30-60 cc lerle baslamistik suan 150 iciyoruz. Kilo aldik mi evet 1700 almisiz ama bu da iyi degil. Doktorlar aylik ortalama 500 gr istiyor yani ilk ay 800 alip diger ay 200 gr almasi da normal karsilaniyor. Iciniz rahat olsun ben sizin yerinizde olsam bir sure daha mama vermeden devam ederdim🥰 uzun oldu kusura bakmayin ayni seyleri yasayinca yazmak istedim