tinimini_mom Prensesin_Annesi_ bnde ondan korkyyorum doktır direkt mamaya başlaynca meme reddi vs olsbilir dedi korktum
Bebegim38 tinimini_mom ben hipp kullanıyordum alerji çıkana kadar. Ben sizin yerinizde olsam aynı tartıda tarttırırım yine almamışsa mama veririm. Birde aktif emme süresine bakın bebek emerken uyuyorsa boynuna dokunup uyandırın. Mamayı da biberonla verecekseniz gece uykusunda verin yoksa meme reddi oluyor maalesef 😢 biberon da comotomo alabilirsiniz onun akışı aşırı yavaş
tinimini_mom Bebegim38 evet en çok memede uyuyor zatn 10 dk emiyor aslında şu an bütün bildiğim doğruları unuttum gerçektn
tinimini_mom bsrblr yaaa ama az kilo alınca bagısıklıgı vs düşmez mi zatn çok taktım kafaya ya zaten küçük doğduk
Bebegim38 tinimini_mom işte bende böyle bir hata yaptım sütümü böylece azalttım sonradan artırdım. Saatlerce emziriyorum zannediyordum 1-2 çekiyordu oysa. Şimdi topuğuna boynuna dokunuyorum 15-20 dk aktif emmeden sonra göğüs değiştirin
tinimini_mom Prensesin_Annesi_ yaa ne kadar kilo alıyordukii. Ben hep sütüm var diye düşünüyordum ya daha dün sağım yaptım vardı ama yaramıyor demkki
Prensesin_Annesi_ tinimini_mom Bende öyle düşünüyodum cünkü cocuk emiyodu uyuyodu sıkıyodum hala süt geliyodu 2 saat içinde doluyodu ona ragmen kilo alımı azdı ve kızım cok nadir 2 saat uyuyodu genelde yarım saatte bir 1 saatte bir emiyodu 5 günlükken doğum kilosunu yakalamıstı 27 günlükken gittiğimizde 400 gr falan almıstı doktor cok az dedi 1 kiloya yakın almıs olması lazımdı dedi ditek meme mama döndük sonrs kilo alımı düzeldi
tinimini_mom Bebegim38 nasıl arttı tam anlayamadım. Bende öyle yapıyorum bazen 10 dk sol 10 sağ yağıyorum bazen 20 birine diğer turda 20 diğerine veriyorum ayağına vs vuruyorum ama ben emiyor zannederken belkide sadece dudaklarıyla oynuyordu
gzkdmrr tinimini_mom Sma comfort kullanıyorum bebeğim prematüre doğdu, 1 ayda 1kg aldı ayrıca mamalar içinde en az gaz yapan ve anne sütüne en yakın mama bu dedi doktorumuz
parpaaliii tinimini_mom test yapıldı birde zaten kafasında, kulak arkasında, boynunda kızarıklıklar döküntüler vardı . Yüzü aşırı kuru ve kaşımak istiyodu kaşıdıkça da yara yapıyodu . Yani testi neye alerjisi var acaba diye yaptırdım
Bebegim38 tinimini_mom sağım yaparsk artırdım ama benim çok azdı sizin gibi değildi siz emzirme sıklığınızı artırabilirsiniz
parpaaliii tinimini_mom aynen bayaa hemde 🥹 bronşt oldu bide hem hastalığından hemde alerjisinden alamadı . Umarım sütümden dolayı değildir yani inşallah alır düzelince 🥹
tinimini_mom Bebegim38 ben emdirip ardından manuelle sağardım 2 saate tekrar birikir emerdi. 1 haftadır çok yumuşdı göğsüm sanki sağarsam emmeye kalmayacak diye sağımı bıraktım 1 haftadır. Sık sıkda emziriyorum 2 saat bazen 1 saat ama baksana hiç işe yaramamış
imeaeb ikimelekannesi1520 combioticte kabızlık durumu vs yaşadınız mı biz de onu kullanıyoruz 3 gündür kakasını yapmıyor acaba mamadan mı bilemedim de 🤔
TheMother tinimini_mom aslında iki ayda 1400 gram almış zaten ayda 600 gr üstü alında yeterli görülüyor
tinimini_mom Prensesin_Annesi_ aynısı gerçekten sıkıyorumm süt geliyor. O zaman ya sütü çekmiyorlar düzgünce ya da sütümüz yaramıyor öyle duruyor. Hangi mamayı kullanıyorsunuz pekiii. Başka ihtimal yok haftaya bende mecburen başlayacağım ya