pivpivpivahmedmuhsin Bugleminannesi28 Kesinlikle bir. Çok şık ve çok zarif. Çok beğendim. Diğerleri bence o zarifliği bozmuş. Fazla rüküş. Tabii yine de sizin fikriniz önemli. 🌸
Bugleminannesi28 pivpivpivahmedmuhsin bende biri beğendim kesinlikle ama balık model kalem mi tercih etsem diye düşündüm ve bunları buldum ki tarzimin dışına çıkıyor zaten 1 i görünce kitlendim ahsjsjxj 😂
Bugleminannesi28 uykucukoalaa herkes 1 3 ve 6 arasında gitmiş ama genel olarak 1 i beğenmişler bende bayılmışım onu tercih edecem
pivpivpivahmedmuhsin Bugleminannesi28 Bence kararınız birde kesin olsun. Rengi de muhteşem. Aynı renk uzun bir şalla harika olur. Şalın uçları arkadan sarkarsa şıklığınızı tamamlar. 🌸
Bugleminannesi28 Aleyunll hangi renk peki karar veremedim onu sectim de kırmızı lacivert zümrüt yeşili ve siyah var
araspoyraz Bugleminannesi28 kırmızı bence siyah modeli çok göstermez. Zümrüt yeşili ben sevmiyorum ya
Bugleminannesi28 araspoyraz bende lacivert ve kırmızı arasında kaldım bu iki renkte yüzüme gidiyor siyah ta güzel ama karaları bağlamak istemiyorum.
Babybloom Bugleminannesi28 bence 1. Diğerleri tesettür için çok dar değil mi? Yani ben tesettürlü değilim bunu eleştiremem tabi ama diğer elbiseler tesettüre uymuyor sanki.
Bugleminannesi28 Babybloom ben tesetturluyum ama kilodan dolayı bu kadar yapışık durmaz yorumlarda görsel atanlardan gördüm. Ama tabiki balık model istiyordum aslında ama 1 i görene kadar bir de kitlendim çok çok beğendim