Bugleminannesi28 Kızlar nikah sonrasi erkekli kızlı yemeli içmeli eğlence olacak salon bu Hem buraya uygun hemde yaşıma uygun birsey istiyorum. 23 yaşında 1.65 boy 45 kg yum. Zevk konusunda sade ama şık seviyorum. Ben 1. Görseldeki abiyeye bayıldım ama yinede fikir almak istedim sade olayım derken özensiz veya tam tersi aşırı abartı göze batmak ta istemem hanım hanımcık olsun istiyorum. 1) (LACIVERT VE SIYAHIDA VAR) 2) 3) (ZUMRUT YESILI DE VAR) 4) 5) 6)
hunilimomy Bugleminannesi28 birinci sıradaki cok hoş sade ve şık digerleri yaşınıza biraz ağır olabilir
Bugleminannesi28 araspoyraz ay evet bende ona tek kelimeyle bayıldım onun siyah ve laciverti de var o kadar zarif ki o renklerde abartı durmaz demi .
Bugleminannesi28 ElisaMom_ evet oda aklımda onun yeşili de var ama birinciyi gördükten sonra kilitlendim ajsjdjjx 😂
Bugleminannesi28 hunilimomy evet bende onu düşündüm zayıf olduğum için balık güzel durur ama zevkinden biraz dışarı çıkıyor yani bana da biraz ağır ve büyük gösterecek kıyafetler gibi geldi. Ben daha çok sade zarif ve hanım hanımcık olsun istiyorum ve birinciye bayıldım siyah ve lacivertide çok hoş ama yinede kafam karıştı
Acemimom1 Bence attıklarınızdan en makulü sonuncu lacivert olan bir nebze daha hanım hanımcik duruyor birde ilk attığınızın siyah yada laciverti olabilir. Diğerleri bana çok basit ve avam geliyor. Tesettürlü iseniz eğer
Bugleminannesi28 Acemimom1 evet tesettürlüyüm aslında kafamda balık model vardı ama sonra 1. Elbiseyi görünce kilitlendim çok çok hoşuma gitti. Lacivert ve siyahı da çok hoş zaten tercih edersem ya lacivert ya siyah tercih ederim. Diğerleri konusunda evet biraz zevkimden dışarı çıkmış oluyorum simli saten vs bide etrafta çok var. O yüzden tercihimi ya bir yada sonucundan kullancam
Bugleminannesi28 Eylulalyamom görsel atabilirmisiniz ve fiyat ne kadar istiyorsunuz önce fiyatı öğrensem ve bedeni