agzimizintadikacmasin alparslan1_ adana ayrıca gardrops tan az tutuyor kargo bir de Uygun’a koydum zaten 💐
agzimizintadikacmasin aslanimiz sana neresi lazım 🤣canım kendimi kamufle ediyorum sen nerdeysen istediğin yere gönderirim merak etme 🥰minibüsler de 40,50 tl istiyor paket götürür ken haberin olsun
Kelebekakkor99 agzimizintadikacmasin 😅😅😅😅 1 ay sonra keşke satmasaydim dersin büyük beden dursun işte nolacak
agzimizintadikacmasin Kelebekakkor99 kız eşim Stok yapmış Stok 🤣 4 no bir sürü var bana 3 no lazım şimdilik ama haklısın satılmazsa zaten elde kalacak🥰
aslanimiz agzimizintadikacmasin canım benim tersleme adının da dediği gibi ağzımızın tadı kaçmasın olurmu 😊😊
Kerem1234 agzimizintadikacmasin alıcı yoksa bayram sonrasında alabilirim 15inde gardrops var mı?Ancak koruma ücreti 75 tl oldu biraz indirim yaparsanız iyi olur
agzimizintadikacmasin Kerem1234 merhaba gardırops selma012 orda yüklü siz alacağınız zaman gardırops tan benimle iletişime geçebilirsinizzz happy kidsten konuşmuştuk dersen fiyatta yardımcı olurum🎀🎀🎀