agzimizintadikacmasin Satıyorum 81 adet 4 no bez 200 tl 💥💥💥 eşim yanlış almış değişim yapacağımız yer uzak 280 tl ye almış ben 200 e bırakıyorum 💥💥 3 no lazım bize aldığı market bu eski tip molfix olduğunu söylemiş yeni nesil sızdıran değil. Bu fiyata kaçmaz💥💥💥
Minel-inannesi agzimizintadikacmasin kalip olarak molfix kucuk oluyo. 3le 4 arasinda pek bi fark yok. Bende eski molfixciyim bu ne ya boyle neresi farkli demistim kullanirken esime😀
alparslan1_ agzimizintadikacmasin nerede oturuyorsunuz belki yakınsak elden olur. Diğer turlu kargo çok oluyor
agzimizintadikacmasin bebitonunannesi_ haklısın canım benim ama 3 no lazım ve 4 no başka var en azından bu üçlüyü 3 numaraya çevireyim dedim Stok yapoyıruz biz hepsi 4 no almış eşim yoksa az olsa saklardım🌸💐💐
agzimizintadikacmasin Minel-inannesi iki bebeğime de molfix kullandım bence kalıbı iyi ya ben memnunum en iyisi prima sonra molfix bence 👍
agzimizintadikacmasin aysenm gardıropstan kargo çok çıkmaz daha fazla düşemem ben de 3 no alacağım çünkü gardırop @selma012
agzimizintadikacmasin alparslan1_ adana ayrıca gardrops tan az tutuyor kargo bir de Uygun’a koydum zaten 💐