sevda05 acelyamm acelyamm rica ederim size de çok geçmiş olsun Rabbim yavrularimizi esirgesin inşallah 🤲
gamzekuzeyege acelyamm rica ederim ne# sınırda çıkmış zaten olması gerekenden biraz düşük diğerininde sorun olacağını sanmıyorum çünkü en ufak bi ateş bile bütün sonuçları bu şekilde değerlendirebilir bence korkmanıza gerek yok doktor anlatır zaten geçmiş olsun ☺️
Ozzggee acelyamm çok basit değerlerde, bazıları azıcık düşük, bazıları azıcık yüksek. Ama ciddi hiçbir şey yok , kafayı yiyeceğim yazacak kadar . neden bu kadar evham yaptınız biraz sakin olun annesi
acelyamm Ozzggee canim tuberkuloz testide aldilar deriden verdikleri sukur sorun cikarmadi bugunde ppd testi dye bsey aldilar ondan kaynakli sandim cok yiprandm degerleride oyle yuksek dusuk falan gorunce birde neu# ve neu% degerleri takipli olan cok arkadas var burda hepsini okudum psikolojm bozuldu :(
Alyaece1 O referans aralıkları yetişkinler için diye biliyorum internette herşeyin en kötüsü yazıyor içinizi ferah tutun önemli bişey yoktur daha çok küçük sürekli oynaması normal değerlerin
melodiii acelyamm korkacak bişe yok bence hastalıktan dolayı vucut savaş verdiği için bu değerlerde oynama oluyor