acelyamm Bu hafta hastanelerde gecti.. lutfen bilen biri yazsin hastaneden cikinca bir baktm sonuc cikmis ama geri donemedik kansizlik mi var bu ne demek oluyor ?
bebekgoktug acelyamm kansızlık yok csnım kanı hgb yazan 10.9 cıkmış değer aralıgı içinde kaç aylık bebeğiniz
Ozzggee acelyamm çok basit değerlerde, bazıları azıcık düşük, bazıları azıcık yüksek. Ama ciddi hiçbir şey yok , kafayı yiyeceğim yazacak kadar . neden bu kadar evham yaptınız biraz sakin olun annesi
sevda05 acelyamm merhabalar bizimde 2 aylıkken neredeyse sonuclarimiz böyle çıkmıştı doktora gösterene kadar kafayı yemiştim ama doktor sadece B12 düşük dedi sanirim vitamin dusuklugunden de kaynalabikiyormus. Ama yine de tabi sağlıkçı değilim onlar daha iyi bilir. Ama hemşire bir arkadaşım bebeklerde alırken bile değişebileceğini laboratuardan bile kaynaklanabileceğini referans değerlerinin büyükler için olduğunu falan söyledi rahatladım biraz
melodiii acelyamm korkacak bişe yok bence hastalıktan dolayı vucut savaş verdiği için bu değerlerde oynama oluyor
acelyamm bebekgoktug bagisikligi dusuk dediler gecen hafta kan almislardi ordaki ne# normal deger araliginda idi bu hafta inmis ne% olanda 22.5 idi oda dusmus neden olabilir?enfeksiyonda yok demislerdi kan aldiklari icinmi dusuyor anlamiyorum ki kafayi yedim yiyecegm gercekten
acelyamm acelyamm kani normal demislerdi ilk aldiklarinda smdi bu degerler boyle olunca elim ayagim tutmuyor internette acayip seyler yaziyor icim icimi yiyor bilen biri yazsa rahatlasam
bebekgoktug acelyamm canım bagısıklık ilk 2 yıla kadar kendiliğinden toparlanır hiç sıkma canını kan alındıgı için düşüp yükselmez ama bizim doktorumuz o ne yazanlara felan hiç takılmayım diyor hani onlar genel kan sayımı her zaman düşmesi veya yükselmesi bir şey ifade etmiyor kanı iyi enfeksiyon da yoksa hiç tedirgin olma yine tabiki doktora gösterirsin bi
acelyamm bebekgoktug cok tesekkur ederim bazi arkadaslari hematolojiye yonlendirmisler falan neler duydum bir bilsen off Allah korktuguma ugratmasn insallah bir haftada 3 kilo verdm strwsten
gamzekuzeyege Bazı değerleri yüksek çıkmış ly olan lenfosit mesela vücudu hastalıklara karşı koruyo daha önce ateşli hastalık geçirdiyse ondan kaynaklı da yükselmiş olabilir internetten bakmanızı tavsiye etmem orda hersey yazıyo çünkü durumun sizle alakası olmayabilir laborantım aynı zamanda eczanede de çalıştım ondan yazıyorum geçmiş olsun
acelyamm gamzekuzeyege cok tesekkur ederim rahatladim gbi kafami kurcalayan ne# ile ne% degerlerinin birlikte dusmus olmasi oldu. Insallah temiz der eve gonderir
acelyamm gamzekuzeyege ocak ayinda influenza gecirdik hepimiz ama kac ay gecti ustunden etkili olur muki? bide en son 1 ay oldu galiba kulak enfeksiyonu gecirmisti
gamzekuzeyege acelyamm rica ederim ne# sınırda çıkmış zaten olması gerekenden biraz düşük diğerininde sorun olacağını sanmıyorum çünkü en ufak bi ateş bile bütün sonuçları bu şekilde değerlendirebilir bence korkmanıza gerek yok doktor anlatır zaten geçmiş olsun ☺️
acelyamm sevda05 simdi soyle anlatayim biz 2 aylik asimizi olduktan sonra bir sislik olmadi kolunda. sonra influenza gecirdik 6.ayinda kolu sisti asi yeri ceviz kadar oldu akacak diye bekliyorduk akmadi. dr normal demisti ilk kabarirken. haliyle rahatlamistm. ceviz kadar olunca saglik ocagina goturdm tekrar ve enfeksiyon bolumune gotur cekerler dedi. neyse enfeksiyona geldik deri altina tuberkuloz testi yaptilar. bsey cikmadi. asi yerinide kesti aldilar icindekini. birde kan verdik biri bu size attigim. birde bagisiklik icin test yapmislar. sonucu cikmadi. cok uzun oldu hakkinizi helal edin. BENIm korkum esasinda su Allah saklasn notrofil degerleri dususte internette agzima almak istemedgm cok hastalik var keske okumasaydm diyorum suan psikolojim cok bozuldu
sevda05 acelyamm belki sizin geçirdiğiniz durumlardan da kaynaklı olmuştur bizimde abimiz o dönem beta enfeksiyonu geçirmişti o yüzden hafif ateslenmistik bende ona baglamistim. %yuzdeli değerler bizimde referans disiydi