Dolores mslesra başkasının sözünde nişanında düğününde beyaz krem vs giyilmez gelin gibi gözükürsünüz ayıp olur
serendipty mslesra mustakbel gelin adayi gibi olmus olur bence kiyafetiniz koyu tonlarda olsa daha makbul
Zeyyyynep mslesra bence olur neden olmasın rengi beyaz değil sonuçta ama içim rahat etmez derseniz model sade giyilir ama rengi farklı seçebilirsiniz ama ben giyerdim yani bana abartı yada rol çalınacak bir elbise gibi gelmedi açıkcası
mslesra Zeyyyynep kirmizi ve siyah renkleride var ama siyahta kendini gostermiyo model kırmızıda cok ben burdayim der gibi olur bu rengi hos zarif gorunuyodu ama herkez ayni seyi soylemis belki gelinimizde ayni dusunur 🙂 en iyisi baska bakmak
mslesra Eylul301023 evet topukluyla daha cok kendini gostericek bi elbise belki dedim evde giymezler ayakkabı o yuzden ayakkabisiz da dusundum
mslesra balbebekannesi__ kirmizi ve siyahıda var ama kırmızıda ben burdayım der gibi siyah da guzel durmuyo bakicam artik baskalarina
tineanigra mslesra tam eltinize post açtırmalık bir elbilse :) renkten kaybediyor elbise çok hoş ama söz sahibine yakışır cinsten
EliS_ mslesra Kaynımın nişanında sırf laf olmasın diye bayıldığım çok beğendiğim kırmızı elbiseyi giymedim🥹👍