Dolores mslesra başkasının sözünde nişanında düğününde beyaz krem vs giyilmez gelin gibi gözükürsünüz ayıp olur
tantuniayrangerisiyalan mslesra Abartı değil de renginden dolayı bide evde söz yapılınca kız böyle giyer genelde. Hele ki görümcesin iyice batar 😂
anonim96 Ben önündeki çiçekleri beğenmedim onun haricinde güzel elbise bide gelin ne giyecek o da bu renklerde sade bişey giyerse bence hoş olmaz
mslesra tantuniayrangerisiyalan elti olucam canım daha sıkıntı olur heralde 😀 ilk zamandan kin beslemesin en iyisi baska bakmak 🙂
balbebekannesi__ Elbise çok hoş ama elti olacagınız için baştan size kendini ön plana çıkarmak istiyor beyaz krem felan diye düşünebilirler bence başka renk varsa ona bakın
mslesra balbebekannesi__ kirmizi ve siyahıda var ama kırmızıda ben burdayım der gibi siyah da guzel durmuyo bakicam artik baskalarina
serendipty mslesra mustakbel gelin adayi gibi olmus olur bence kiyafetiniz koyu tonlarda olsa daha makbul
Zeyyyynep mslesra bence olur neden olmasın rengi beyaz değil sonuçta ama içim rahat etmez derseniz model sade giyilir ama rengi farklı seçebilirsiniz ama ben giyerdim yani bana abartı yada rol çalınacak bir elbise gibi gelmedi açıkcası
mslesra Zeyyyynep kirmizi ve siyah renkleride var ama siyahta kendini gostermiyo model kırmızıda cok ben burdayim der gibi olur bu rengi hos zarif gorunuyodu ama herkez ayni seyi soylemis belki gelinimizde ayni dusunur 🙂 en iyisi baska bakmak
mslesra Eylul301023 evet topukluyla daha cok kendini gostericek bi elbise belki dedim evde giymezler ayakkabı o yuzden ayakkabisiz da dusundum