sng06 Kızlar bebeğim iki aylık.gece 11 gibi meme+az mama verip uyutuyorum.2 buçuk 3 e alarm kurup kaşdırmaya calısıyorum uykulu oluyor az emip dalıyor.3 saatte bir mi beslemeliyim yoksa ne zaman uyanırsa mı?uyku da beslenme kadar önemli ise🤔
dilberhala1 sng06 2.5 aylık olduk 40 ı çıktıktan sonra asla ellemedim gece uykusunda doktorumda öyle diyor kilosu her şeyi yerinde bazen 4 saat uyur bazen 2 saat bazen 5 saat acıkınca zaten uyanıyor 40 çıktıktan sonra doktorda uygun görüyorsa çok karşıyım ben uyandırmaya ben uyurken biri beni zorla uyandırıp ağzıma bir şey tepsin istemem 😂😂
ceren2605 sng06 40 i ciktiktan sonra uyandırmayin o acikinca uyaniyor zaten. Gece gunduz kavrami oluşturun yavaş yavaş ben oyle yaptim 3.5 ayligiz artik bir buyume atagi ortaya cikana kadar oturttuk bir duzen🥶
tontonanne sng06 doktorum bana 40 insan sonra kendisi ne zaman uyanirsa o zaman besle demişti yoksa alışkanlık olabilirmiş şuan 18 günlüğüz 2 veya 3 saatte bir besliyorum geceleri biraz daha buyuyelim ellemeyecegim çünkü şuan bile aşırı zorlaniyorumm
Meltemmss Ben 2 aylıkken 4 saate kadar bekliyordum canım instagramda doktor osman gönülal var onda detaylı birsürü paylaşım var❤️ bizimki 3 buçuk aylık oldu 7 saate kadar uyuyabilir deniyor ama kızım gece minimum 3 4 defa uyanıyor bazen saat başı hatta. İnşallah bir gün 6 7 saat uyur ben de dinlenirim🥲🥲
emirinannesi21 Meltemmss son 1 ayın kaldı sonrasında gerçekten uzun uyuyorlar sende uykunu alabiliyorsun benim ki şuan 5 buçuk aylık en son ne zaman mama verdiysem geç saatte uyuyorum 3 4 saat geçmişse uykudayken bi mama daha veriyorum gece 5 de uyanmasın diye baya 7 8 e kadar uyuyor
hddd Meltemmss 7saat çok değil mi bizde 3 bucuga yaklaşıyoruz da ben uyanmasa bile uykulu emzirmeye çalışıyorum yoksa kendime kızıyorum
Meltemmss emirinannesi21 inşallah düzenimiz olur bizimde. Benimki halâ kendi gazına uyanıyor alttan. Kıpırdanıyor sonra gaz çıkarıyor ve uykusu açılıyor çoğunlukla. Uyanınca da azıcık bile olsa mama içmeden geri uyumuyor🥲
kbrkn Sarılık olma ihtimali bitene kadar 2 saatte bir kaldırırdım hep. Gece asla açtıramazdım ağzını😄 bende sağıp biberonla verirdim. Sarılık muhabeti zamanı bittikten sonra daha da ellemedim 5 saat 6 saat falan uyuyodu geceleri. Çok şükür kilomuz vs iyiydi. Zaten uyumasıda lazım ben bıraktım vallah. O acıkınca kendi kalkar zaten oğlum öyle yapardı. Şimdi 11 haftalık mesela geceleri 3 saatte bir falan uyanıyo acıktığı için
Habibebcr sng06 ben 4 5 ayına kadar her 2 aaatte bir alarm kurup emzirdim ilk 2 ay saat başı emziriyordum doktor öyle demişti
Meltemmss hddd benimki de hiç 7 saat uyumadı 2 saatte bir ya da saat başı uyanıyor 😔 ama çocuk doktorları max 7 saat diyor 3 aylık bebeğe. Ama benimki de uyursa bile büyük ihtimalle max 5 saatte uyandırırım🤣
MoonCrystal Kızlar benim bebeğimde uzamış sarılık var 39 günlük,yinede uyandırmama gerek yok mu sizce ? Yani değeri düşük tabi ama sonuçta sarılığı halen geçmedi. Bu hafta doktora soracağım ama belki bileniniz vardır
ilknuralpdoruk MoonCrystal Canım bence uyandır ve yedir sarılığın çözümü beslenme çünkü ne kadar iyi beslenirse o kadar çabuk geçer. Bebeği sarılık sınırda olan bir anne bildiriyor 😂
ilknuralpdoruk sng06 Doktorumun önerisiyle 2 aylık olduğundan itibaren gece beslenmelerini kestim tabiki kendi uyanıp istemediği taktirde iyiki de öyle yapmışım şuan 4 aylık 10 gibi uyuyup 3 4 gibi beslenmek istiyor bu süreçte bende biraz dinlenmiş oluyorum:)
MoonCrystal ilknuralpdoruk oyy inşallah kurtuluruz bir an evel su sarilik sıkıntısından 🙏 sağolasın canım tamam uyandirayim geçene kadar devam inşallah 😄