Eslemveasya sng06 Uyandırmıyorum ne zaman uyansa o zaman emzriyorum. Uyandırırsanız ilerde gece uykuları zor olur sürekli uyanır. 2. Bebeğim bu ilkinde de uyandırmadım gece ful uyuyordu genelde. Acıktığında uyanırlar zaten. İlk günler sarılık olmasın diye uyandırırdk şuan gerek yok.
Drn8823 sng06 kilosu yerindeyse 2 aylık itibari ile uyandırmanıza gerek yok.. kendi acıkınca uyanır zaten demişti doktorum
Kuzeynepp sng06 4 ay boyunca iki saatte bir kalkıp emzirdim bu aylarda zaten hep uyuyorlar acıksada kalkmaz ki siz saat kurup emzirmeye devam edin bnce acıksa zaten kalkar ağlar diyenleri pek dinlemedim ben.
pozitifanne06 sng06 bebeğim beş aylık, 2 aylıkken hatta 3 aylıkken uyandiriyordum doktorum uyandır demişti çünkü, şimdiki aklım olsa uyandırmam çünkü alıştı geceleri sürekli kalkıyor :)
Sevnurr sng06 kendisini uyanmıyorsa eğer 4 saate kadar beklebilirsin. Ben ellemiyorum hiç kendini uyanınca emziriyorum saten sık sık kalkıyor maalesef
seizetheday sng06 benim de 2 ay 11 günlük oldu ne zaman uyanırsa veriyorum zaten en fazla 3 4 saat uyuyor sonra acıkıp kendi uyanıyor bence uykusunu bölmeyin istemediği halde emzirince hem uykusu bölünüyor hem zaten az besleniyor ve sık beslemek gaz da yapıyor bence
umutluanne06 sng06 eğer kilosu normal herhangi sarilik etkisi kalmadiysa uyandırmana gerek yok bırak uyusun tadını çıkar o zamanlar benim ki 5 6 saat uyuyordu