cmag Oznur-uzun sağol canım inşallah bu arada doğumdan sonra ilk 1 yıl içinde adet olmamayı doktorum normal olduğunu söylemişti hatta bende pcos olduğu için 1 yılıda aşabilir demişti sen yinede olmazsan çok ağrın olursa kadın doğum doktorunla görüş istersen.
tobesaved Benim de 9 ay oldu tık yok 10 gün önce Ella kullandım ertesi gün kanama oldu 3 gün az az geldi sonra kesildi ama bence o da adet değildi
duygukty Kaderuzbas düzensizlik olabileceğini düşünüyorum sonuçta hormonlar alt üst oldu birkaç ay daha beklerim sonra doktora giderim sinir testi yapmıştı doktorum 40 ım çıktıktan sonra
Oznur-uzun cmag evet olmazsam gideceğim çünkü belim dediğim gibi çok ağrıyor sivilcelerim çıkıyor ama adet olamıyorum İnşallah bir şey çıkmaz
cmag Oznur-uzun çıkmaz inşallah canım korkma daha yeni doğum yaptık vücudun eski haline dönmesi zaman alıyor
Senanury Benim 22 ay sonra oldu ama bana emzirdiğim için normal dedi kan testlerimde temizdi emzirmeyi kestim 1 ay sonra adet oldum
gncglozclk Oznur-uzun yok ay 😂 3. Reglim demek istedim 😂😂 daha 1 tane bende 2 ay 20 gunluk 1 tane yeter suan 😂😂
Ballikizim99 Doğumdan 5 ay sonra oldum iyikide oldum ateş basıyodu sürekli terliyodum reglden sonra düzeldim..
seyma48 Oznur-uzun kizimin doğum gününe 2 3 gün kala oldum yani 1 sene sonra bazıları emzirdikleri süre boyunca olmazmış normal yani
aycanilgun Oznur-uzun çoğu anne emzirdigim için yazmış, e bende emziriyorum ama 2.ayimda oldum? Yani emzirmeyle regl arasındaki alakayı anlayamadım 🤷🏻
gncglozclk aycanilgun bende sagarak veriyorum emmıyor kızım bende 35. Gun oldım banada emmedı ıcın oldun dedıler bu soruyu cok merak ediyorum cidden ne alaka dimi 🤔