Tostosun_Annesi14 zeka evde gerek yokki yani bide şu an havalar çok sıcak hiç gerek yok banyo sonrası ve dışarı çıkarken taksanız yeter
seher25 Oğlum Ekim’de doğdu ilk iki ay taktım ama hiç istemiyodu sürekli kafasını sürtüp çıkarıyodu bende banyo yapınca taktım sonra Ama doktor bebekler kafalarından soğuk alır demişti
zeka seher25 evet bana da hemşire dedi başları vücutlarına göre daha büyük o yüzden üşür diye. Üç aydır takıyoruz bu ara Bazen çıkarıyorum ama üşür mü diye de tedirgin oluyorum
keremsmom78 zeka ev sıcaklığı 23-24 derece ise gerek yok zaten büyümüş, banyodan sonra 1-2 saat takıp çıkarıyorum şu an hava iyi zaten hiç takmıyorum 1,5 aylık bebeğim
seher25 zeka havalar baya sıcak bence artık evin içinde çıkarabilirsiniz Ama dısarda hala takıyorum tabi 😊
zeka keremsmom78 bende artık yavaş yavaş alıştırıp takmayayım bari. Şimdiye kadar taktı birden çıkarsam iyi olmaz. Bebeğinşz saçlı mı
Patik zeka valla kulakları derli toplu olmuştur ona faydası olur bizimkiler rahatlıktan kepçe oldular 🤦🏼♀️😅
Asyabuse zeka hiç takmadım ama ne yap et tak sen yoksa bi daha takamıyorsun 1 yaşını geçtiler bu kış bir kez olsun ne bere ne mont şapkasını taktırmadılar
tazeanne98 zeka biz takmıyoruz doğdu doğalı evde şapkasız sadece banyo yaparsa takıyoruz bide dışarı çıkarken
gedk12 Benim oglum kafasını böyle sağa sola çevire çevire cıkarıyor. Ya da gözünü kapatıyor ve bagırıyor. Bizim en sıkıntılı konumuz bu 😂
lidyaaa zeka kızım ağustosta doğdu ama evde hep klima açık olduğu için 1 ay taktım sonrasında da 1 ay sadece banyodan sonra 1 saat kadar taktım 😊 dışarıda hep taktım
theregiaa zeka 40 gün taktım ben sonra takmadım zaten mayısta doğum yaptım 40 çıkınca havalarda ısınmıştı takmadım