giz__ zeka 26 aralım doğumlu sadece 40 gün hastaneye falan giderken taktım zaten sevmiyordu hiç şapka eldiven takınca çıkarana kadar ağlıyordu. Evde hiç takmadım 24 dereceydi üşümedi de
sumeyyeasellina zeka 20 günlük bebeğim var ilk hafta takıyordum havalar ısınınca iyice evin içinde hiç takmıyorum bebeği yıkadığımda takıyorum 1-2 saat sonra çıkartıyorum tekrar ev içinde bu havalarda hiç gerek yok canım
gncglozclk zeka 40 ından sonra cıkardım evde onuda annemler dedı hava alsın çıkar artık dedıler 😂 cok dokulurmus sacları dedıler bende cıkardım evım zaten sıcaktı da işte ilk bebıs olunca hasta olur mu diye endişe ettım ☺️
Patik zeka valla kulakları derli toplu olmuştur ona faydası olur bizimkiler rahatlıktan kepçe oldular 🤦🏼♀️😅
Sinem1205 zeka siz sorunca girip eski fotoğraflara baktim kızım 3 kasımda doğru 40 gün falan takmışım evdeyken sonra takmamışım 😁 Tabi dışarı falan cikarken giydiriyordum 😁
zeka Sinem1205 yorumlara göre şu an var ya en uzun süre takan benmişim ve hala da takıyor bebeğim alışmıştır diye birden çıkarmayalım diyorum 🥰😅 hatta dışarda biraz dağa kalın evde biraz daha ince takıyorum
Sinem1205 zeka bana kalsa evdeyken hic takmazdım ama annemler hep üşür diye korkuttu beni mecburiyetten 40 gun dayanabilmişim 😂 Sizin bebeginiz kac aylık
egekulk zeka ocakta doğum yaptım sadece 10 gün yaktım sonra duş sonraları taktım üşümesin diye duanda 3 aylığız dışarı çıkmadığım sürece takmıyorum hava iyiyse dışarda bile takmıyorum
Sinem1205 zeka artık havalar guzel hangi sehirde yaşıyosunuz bilmiyorum tabi ama yavas yavas çıkarabilirsiniz hava alır hemde 😊
Zuzumam zeka ben bir hafta taktım sonra öğrendimki şapka bere takılınca çokça orta kula enfeksiyonu olunurmuş. Hemen çıkardım 13 aylığız daha olmadık. Ama çok kundak yaptım uzun sürdü .