umutku 151215 Pişman olmassın canım ya belki onlara öyle denk gelmiştir sahili falan güzel zaten Alanya da en güzel sahillerden birisi bizim buralar
balevlat1_ Çocuk yokken crystal sunset e gittik herşeyiyle mükemmeldi bu sene de yine crystal in otelini deneyelim dedik gidenler çok memnun orası da crystal admiral
ahsengunesveannesi agzimizintadikacmasin Haydarpasha Palaceyi düşünün derim.Ben Alanyada yaşıyorum ve çalıştığım en güzel otellerden birtanesi ☺️
mslesra kums ya ne guzel 🙂 bende arastirdigimda hep memnun kalınmıs bende begendim o yuzden tercih ettim insallah sizde tekrar gidersiniz 😊
kums mslesra ben bu sene balayı otelemize gidicem inşallah yine rezv. Yaptırdım my home restort Antalya Alanya da onuda tavsiye ederim
Deletedmom_215 151215 vikingen çok çok kötü gittiğim en kötü oteldi. Havuzu kokuyor ve hiç yemek yok doğru düzgün. Ama kirman leodikyayi biz çok sevmiştik siz neden memnun kalmadınız
151215 Deletedmom_215 pandemiden sonra gittik yasaklar vardı hep yemekler kahvaltılıklar aynı hiç ekstra bişey çıkmadı yemekler tekrarlanıyordu