Yazarr agzimizintadikacmasin Alanya’da bikac otele gittim en memnun kaldığım grand sunlife oldu üç tane havuzu vardı denize sıfır ve ince kumdu odaları temiz yemekleri mukemmeldi
agzimizintadikacmasin deli_bir_hatun aa iyiymiş bir kerre biz ek ücret ödedik ve o zamana göre bir gece fiyatıydı iyiymiş bu 💐teşekkür ederim
aslikls Granada otelleri güzeldir. Kaya otelleri de güzeldir kaya sideyi çok severim. Azura deluxe ve Sirius deluxe de güzel ikisi yan yana zaten. Bu otellerin hizmet, yemek, deniz, hijyen memnun kaldıklarım
FmBetull agzimizintadikacmasin öz otel sui birde orange county fiyatları şuan nasıl bilmiyorum ama ikiside çok beğendiğim otellerdi
agzimizintadikacmasin Hepinize teşekkür ederim güzel anneler ♥♥♥ aklımda bir kaç bir şey oluştı eşimle netleştirip yerimizi ayırtacağız iyi ki burası var ♥💐💐💐
151215 umutku inşallah pişman olmayız bütçemize göre en uygunu oydu Alanya da bulunan otelleri pek beğenmiyorum ama bu seferlik böyle oldu 🥰
umutku 151215 Pişman olmassın canım ya belki onlara öyle denk gelmiştir sahili falan güzel zaten Alanya da en güzel sahillerden birisi bizim buralar
151215 Alpi2023 rezervasyon yaptık kuzenim bizden önce gidicek beğenmezse bi ihtimal değişim yaparız ama sanmam taşınma olayımız var eğer bütçemizi aşarsa zor başka otel
Hellobello agzimizintadikacmasin bütçeniz nedir ona göre önereyim☺️ 3 gün önce rixos premium belekteydik muhteşem geçti hava da çok güzel ısıtmalı açık havuzuna girdik 2 yaşında kızımla, ben denize de girebildim. Erken rez dan gecelik 7000₺ ye almıştık ama bayram sonrası baya pahalıdır
balevlat1_ Çocuk yokken crystal sunset e gittik herşeyiyle mükemmeldi bu sene de yine crystal in otelini deneyelim dedik gidenler çok memnun orası da crystal admiral
ahsengunesveannesi agzimizintadikacmasin Haydarpasha Palaceyi düşünün derim.Ben Alanyada yaşıyorum ve çalıştığım en güzel otellerden birtanesi ☺️
mslesra kums ya ne guzel 🙂 bende arastirdigimda hep memnun kalınmıs bende begendim o yuzden tercih ettim insallah sizde tekrar gidersiniz 😊
kums mslesra ben bu sene balayı otelemize gidicem inşallah yine rezv. Yaptırdım my home restort Antalya Alanya da onuda tavsiye ederim