151215 agzimizintadikacmasin bellis deluxe ilk balayı otelim muhteşem Granada luxury Belek güzeldi Asteria kremlin orta derece Swandor Topkapı yı beğendik Kirman leodikya hiç güzel değildi Crystal waterworld orta derece hepsine gittik bakıp değerlendirme yapabilirsiniz Bu sene kısmetse Vikingen infinity e gidicez
agzimizintadikacmasin 151215 vikingen İnfinity ı niye seçtiniz peki 💐 diğerleri için de teşekküt ederim fikir oldu granada luxury e bir bakacağım fiyatı nasıldı peki
umutku 151215 Vikingen İnfinity bana arabayla 5dk uzaklıkta güzel bir otel ben gitmedim bir arkadaşım gitmişti 1saat yemek sırası bekledik demişti inşallah sizde öyle olmaz ama otel güzel
Deletedmom_215 151215 vikingen çok çok kötü gittiğim en kötü oteldi. Havuzu kokuyor ve hiç yemek yok doğru düzgün. Ama kirman leodikyayi biz çok sevmiştik siz neden memnun kalmadınız
mslesra agzimizintadikacmasin biz transatlantik otele rezervasyon yaptirdik yaz icin cocuk dostu otelmis cocuklar icin yemek bolumleri felan ayrı hersey dahil ramazan bayrami araliginda fiyati biraz daha dusuktu ben baktigimda
151215 agzimizintadikacmasin valla bizimki fiyat konusunda oldu pek açılamadık çok yüksek malum o yüzden seçtik açıkçası ☺️
151215 umutku inşallah pişman olmayız bütçemize göre en uygunu oydu Alanya da bulunan otelleri pek beğenmiyorum ama bu seferlik böyle oldu 🥰
mslesra kums ya ne guzel 🙂 bende arastirdigimda hep memnun kalınmıs bende begendim o yuzden tercih ettim insallah sizde tekrar gidersiniz 😊
deli_bir_hatun agzimizintadikacmasin haydarpasha palace hotel kesinlikle muhteşem ötesi heleki küçük bebeğiniz de varsa tam size Göre bebek bakıcıları oyun alanları vs var kendinize zaman ayirabileceginz tek otel diyebilirim her yıl gideriz kesinlikle mükemmel
agzimizintadikacmasin deli_bir_hatun bebek bakıcıları da ek ücretli oluyır galiba daha önce kemer de bir otele gitmiştik öyleydi
Zeynep4458 agzimizintadikacmasin Antalya Belek de Granada luxury Belek memnun kaldığım otellerden biriydi.
agzimizintadikacmasin deli_bir_hatun aa iyiymiş bir kerre biz ek ücret ödedik ve o zamana göre bir gece fiyatıydı iyiymiş bu 💐teşekkür ederim
151215 Alpi2023 rezervasyon yaptık kuzenim bizden önce gidicek beğenmezse bi ihtimal değişim yaparız ama sanmam taşınma olayımız var eğer bütçemizi aşarsa zor başka otel
Yazarr agzimizintadikacmasin Alanya’da bikac otele gittim en memnun kaldığım grand sunlife oldu üç tane havuzu vardı denize sıfır ve ince kumdu odaları temiz yemekleri mukemmeldi
aslikls Granada otelleri güzeldir. Kaya otelleri de güzeldir kaya sideyi çok severim. Azura deluxe ve Sirius deluxe de güzel ikisi yan yana zaten. Bu otellerin hizmet, yemek, deniz, hijyen memnun kaldıklarım