aura_meselesi_bu_sekerim Elfgrn tabi ki Hepimiz sabahtan beri telefon basındayiz ilk buraya girip yazıyorum ne duyarsam Diğer arkadslarda Bİ HABER ALIRLARSA YAZSINLAR LÜTFEN BURAYA ☹️🙏
Elfgrn aura_meselesi_bu_sekerim Çok teşekkür ederim sabahtan beri içimiz parçalandı. Konuştuğumuz biri olması kat be kat arttırdı bu acıyı iletişime geçen herkes haber ederse en azından takip eden annelerimiz haber edinmiş olur
Alya-Sena aura_meselesi_bu_sekerim g*tü yemeyen su isi yapmasin Allah askina cinnet gecirmisde bilmem ne olmus bahane bunlar bahane benm kuzenimin eside uzman daha bir kere kiza sesini yukselttigini duymadik. Yazik degilmi su kizcagaza 20 li yaslarda daha gencecik evladinin acisiyla yasayacak ömür boyu. Nasil yasayacak nasil nefes alacak. Allahim sabir ver mubarek aydayiz. Ceksinler su serefszn fisini bide yasatmayami calisiyorlar
_Goktugunannesi__ melegininannesi38 Kendimizden başka güvenecek kimsemiz yok rabbim anneye dayanma gücü versin bir anne için en kötü imtihan evlat acısı babaya da her nefes alışında katlettiği evladının kokusu burnunda tütsün
melegininannesi38 _Goktugunannesi__ amin amin Allah anneye dayanma gücü versin ona da dediğin dediğin burnunda kpksuu tutsun
melegininannesi38 Alya-Sena bence hayır şerefsizin fişini çekmesinler ölmesin olmesin ki yaşattıklarını yasasin öyle olsun yoksa ölmesin oda yaşasın öyle olsun inşallah
Turnaaaa minniks hep deriz ya bize bi şey olsa çocuğumuza kim bakar diye 😢annesi de rahmetliydi biliyordum 😢ananesi onu orda sarıp sarmalar diye içimi rahatlatmaya çalıştım işte 😢melek yavrumuz da ananenin kızına olan hasretini dindirir belki bi nebze 😢Allah sabrını versin biz burdan tanımadan ne hale geldik ..
minniks Turnaaaa aynen oyle ne denir hic bilmiyorum boyle bi olayın hic yasamamasını isterdim… annesi biliyomu acaba bebeginin öldügünü
Turnaaaa _Goktugunannesi__ asele sarılır gibi sarıldım yavruma ağladım keşke annesine de sarılıp bağrıma basabilsem 😕
_Goktugunannesi__ Turnaaaa Postu ilk gördüğümde bende annesine sarılmak istedim biraz önce yavrum mızladı meme vermeden önce sarılıp öptüm gözyaşlarımı tutamadım ve söz verdim en ufak sesimi bile yükseltmiyicem diye çok zor..
uykucukoalaa Çok üzgünüm çok aklımdan bir an bile çıkmıyor saatlerdir tüm yorumları okudum tek tek kahroldum Allah’ım bu nasıl bir acı bir imtihan yardım etsin rabbim 😞
mom-1 aura_meselesi_bu_sekerim gerçekten konuşmasa bile sadece sarılsak yada aglamasına eşlik etsek elini tutsak😭
aura_meselesi_bu_sekerim mombaby00 yok yani dedgm gibi annesi yani ceren iyi baba yaşam destek ünitesinde aileleri yanlarindaymis