VII-Kleopatra NewMomm1 Onu da düşündüm ama şunu da düşünüyorum geldiğinde bu kadar kişinin onun için dua ettiğini ve acısını paylaştığını görünce hafifleyebilir. Farkedilmemek düşünmemek daha acıdır eminim
Yagmursonrasitoprakkokusu Deletedmom_111 emin olun hayata bir sekilde tutunsa bile gene öldürmek isteyecektir kendini. Yaptığı şeyin hiçbir vicdana hafif geleceğini düşünmüyorum, hele ki bunu evladına yaptı bide asla kaldıramaz. Yaşasa bile gene ölmek isteyecek
Elfgrn Kisirvetursu Yapma bunu kendine yapacaksa kendine yapsın al bak bu kadının eşiyle gözüken hiçbir sorunu yok hep iyi demiş konuşmalarda ama al bak olan şeye kendini düşünmüyorsun çocuğunu düşün bir anlık olan şeyler bunlar yapmaz etmez diye düşünme aman gecinemeyiz deme kendi agiznla diyorsun psikoloji bozuk diye
Sese aura_meselesi_bu_sekerim elim ayağım titriyor resmen yani neler yazmak geliyor içimden ama ne yazsam az gelir. Biz kime güveneceğiz ya çocuğumuzun babasınada güvenemeyeceksek kime güveneceğiz. Yemin ediyorum eşime bile soğuk yapıyorum şuan sebepsiz yere mideme vurdu sinir üzüntü
_Goktugunannesi__ Turnaaaa Allahım annesine yardımcı ol nasıl dayanacak daha süt kokan yavrusu melek oldu yorumları okurken gözyaşlarımı tutamıyorum😭
aura_meselesi_bu_sekerim _Goktugunannesi__ adam ne babaliga güven bıraktı ne askere ne jandarmaya Tek başına bütün isimleri kötü andırdı
Turnaaaa _Goktugunannesi__ asele sarılır gibi sarıldım yavruma ağladım keşke annesine de sarılıp bağrıma basabilsem 😕
_Goktugunannesi__ aura_meselesi_bu_sekerim Umarım o cani adamda ölmez Amin her nefes alışında evlat acısıyla yanar tutuşur da sürüm sürüm sürünür inşallah
_Goktugunannesi__ aura_meselesi_bu_sekerim Eşe dosta çocuk emanet edilmez çünkü güvenilmez ya Biz bir Babaya evladını emanet edemeyeceksek ne yapıcaz bugün bu olaydan sonra anladım da sanırım annelerden başka yavrusuna yanan yok konuşucak çok şey var da kelimeler yetersiz kalıyor😪
minniks Turnaaaa yorumunuz icimi parcaladı aglamamak icin kendimi zor tutuyodum vuruldugun yerden opsun demissiniz o sozunuze bittim yaa… sabah gordum haberi burdan biri olabilecegi aklımın ucundan bile gecmedi ama yorumlarını her zaman gordugum bayan cıktı belkide konusmusuzdur hatırlamıyorumdur yalnız cok goruyodum kıyamam Rabbim peygamber sabrı versin ne desek bos
Turnaaaa minniks hep deriz ya bize bi şey olsa çocuğumuza kim bakar diye 😢annesi de rahmetliydi biliyordum 😢ananesi onu orda sarıp sarmalar diye içimi rahatlatmaya çalıştım işte 😢melek yavrumuz da ananenin kızına olan hasretini dindirir belki bi nebze 😢Allah sabrını versin biz burdan tanımadan ne hale geldik ..
Annesiiiiiiii Bence kızın eski postlarını yanıtlamayın arkadaşlar. Onları okuyup hepten kahrolur yapmayın.
kahvepres Denilcek yazılcak bişi yok allahım sabır versin o kadar ağladım ki ahh birde anneyi düşünmek istemiyorum rabim sabırlar versin herşeyden evladımızı koruruz sinek bile konmasına izin vermzken böyle bişi off🥺🥲
Aryamlinamom Kızlar kahroldum şu an daha önce de konuşmuştuk eski postlarimdan buldum, Allah’m sabırlar versin inşallah kötü oldum elim ayağım titriyor ,yavrum nasıl kıydın ona…
melegininannesi38 _Goktugunannesi__ bebegimi kaynanama emanet edjyordum bu haberi gördüm ya değil kaynanam kimseye emanet etmem gözümün önünden bile ayirmam bunu yapan bi baba ise kaynana kayın peder kimdir ki ya baba baba diyecek bisey yok gerçekten sözün bittiği yer bidaha mi asla asla ben babasına güvenmeyecek isem kime guvenebilirum ya lanet olsun böyle babaya gerçekten lanet olsun babasına bile güvenmeyecek isek yaşamayalım ölelim bence bir laf vardır büyüklerimiz atalarımız boşuna dememiş bu devirde babaya bile güvenmeyeceksin diye biliyorlar ki söylüyorlar abi yoksa nie söylesinler ya acının tarifi yok labet olsun yaşattıklarını yaşamadan ölmesin bu acının dahada büyüğünü kendisi yaşasın o annenin göz yaşı hiç bir zman dinmeyecek ya kendisinin annesi de kahiri perişan olsun
zeynepzezee Deletedmom104 adam ölmez inşaAllah da çeker cezasını.. hapisten ziyade vicdan azabı ona en büyük eziyeti edecektir
_Goktugunannesi__ zeynepzezee Sürüm sürüm sürünsün aldığı her nefeste attığı her adımda evladını nasıl katlettiği gelsin gözünün önüne
alpikooo Cicektebenimcicekligunlerde bebeğim 1 hafta yoğun bakımda yattı ömrümden ömür gitti o anneyi düşünemiyorum herhalde aklımı kaybetmiştir şuan kucağımda ama psikolojim hala bozuk bir şey olucak korkusuna yanımdan ayırmıyorum Allah sabırlar versin