Anatotales egemoms1303 yorumlar kapandı korktular tabi facesi var bunun başka kanalı var hlt etmişler ana akıma videoları atmış bazı anneler inş akşam haberlere çıkar
sibelisss1628 aura_meselesi_bu_sekerim yorum yapmalıyız bayanlar iç yüzü ne olursa olsun vurmak cinayet doğru değildir değil mi . Elim kaza yazmışlar birde , kazayla kendisini vuranı da görmedim 🥺
biimiyomyardimet Menessasmom biraz önce ben de farklı bir posta bu yorumu yaptım yani korkup susup çekilmeyelim tabii ki kenara ama farkında olmadan iyilik yapmak isterken Ece’ye zarar vermelerinden korkuyorum..
Menessasmom biimiyomyardimet aynen bende öyle düşünüyorum çünkü burdada biyük bi kitle var şuan bu durum kadın dayanışması sosyal medya gücü vs diye düşünmez ece ve aşlesinden bilirler. Herşeyide yapabilecek insanlar Allah korusun fayda yerine zarar sağlamayalım
Anatotales biimiyomyardimet yorum yaparken aileye belirtenler oldu şimdi kıza iftira atıp insanlara durumu bildirmiş dersiniz kızın sağlık durumunu bilmiyoruz ona da bişey yapmayın falan diye aile bireylerinden muhalefet olanlara yazanlar oldu. Hatta bilmediğiniz platformlarda yayıldı haber haberiniz yok sallıyorsunuz falan denildi
tamamdedimyaa YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU mallar gerizekalılar. Bebek katilinin ailesinden, akrabasından ne beklersin ki. Biri de yazmış eve geldi ne gördü acaba. Lan g*tlek evde gördüğüne niye bir bok yapmamış o zaman. O bebeği öldürmüş. Ay tansiyonum fırladı.
pivpivpivahmedmuhsin tamamdedimyaa Öyle bir şey olsa ateş edilen üç kişi olurdu. Baştan hatalı söyledikleri.
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU tamamdedimyaa kız bunlara bir şey anlatamazsın sen. Bunlar at gözlüğü takmışlar onu çıkarmayınca göremezler. Ya sebep ne olursa olsun 4 aylık bi can bunu haketmedi minicik ya 4 aylık daha süt kuzusu düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum
tamamdedimyaa pivpivpivahmedmuhsin işte Ece’ye iftira atıp bebek katili soysuzu aklamak amaçları. Ama bilmiyorlar ki Ece’nin binlerce kızkardeşi var.
mrymkrm Birisi de olayın doğrusunu bilmeden yargılamayın gerçeği sadece ailesi ve akrabaları biliyor diye yorum yapmış. Tam ona cevabını vermiştim yorumunu silmiş gönderilemedi
Anatotales mrymkrm amcası oluyor galiba annenin durumu iyi taburcu oldu yazmış kızdan haberleri var belliki irtibat olmuş herhalde. Bitanesi gaayet iyi falan yazmış imalı. Huzurları kaçtı ya tedirgin oldular ya o bile yeter
1sirinannesi Uykusuz-annee Neyle karşılaşırsa karşılaşsın bu bebeği öldürme hakkını mı tanıyor, hâlâ arkasından rahmet okuyanlar var ya sinirden çıldırıcam. 😡