Gryffindor melegim71 Zaten olay ona doğru gidiyor sanki. Bilmiyorsunuz diyorlar hedef şaşırtmaya çalışıyorlar.
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Gryffindor ama biz biliyoruz ki sebep ne olursa olsun 4 aylık bir bebeği, bir meleği katledecek kadar geçerli değil. Hiçbir sebep buna kılıf olamaz
melegim71 Gryffindor kesinlikle hedef şasırtiyolar ki hic bi sebepte o bebrgin canina kiyma gerekcesi degildir. Onemsemedikleri. Okadar belliki ah ahh 🥹🥹
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Eailesi4 yazıklar olsun böyle insanlara yatacak yerleri yok yatacak. Allaha havale ediyorum bunları kelimelerim kifayetsiz kaldı böyle bir şeye nasıl kılıf uydurabilirler ya 4 aylık masum bir meleği öldürmenin bahanesi, sebebi mi olur Allah aşkına 😭
haydii YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU bizim bir tanıdıkta uzm. Cvus karısını dövüp çocuğunu düşürdü bilmiyorum bunların ruh sağlıkları bozuk çocuğunun allah b. Versin öte dünya da canı cehenneme ebedi Annesi hastaneden çıkınca ayağa kaldırcak ülkeyi giden meleğe çok üzüldüm çok çok kelimeler kifayetsiz 😢😢😢
Eailesi4 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU daha başka neler söylerler kendini aklamak için susmak bu kadar zor olmamalıydı efnan nesine atak var yorumlarda tek dediği orada mıydınız sizinde başınıza gelmesin daha bu kız ne yaşayacak ve Asel inci nin cenazesi de Samsun’a götürülmüş galiba o annenin daha çilesi bitmemiş o kadar üzülüyorum ki yandı yüreğim o kadar vicdansızlara denk gelmiş ki nasıl yapacak bilmiyorum
haydii aura_meselesi_bu_sekerim 3 gündür post girmiyordum bir kaç kez hanımefendi ile soru cevap şekilde konuşmuştuk. Uyanır uyanmaz elime alınca telefonu şoka girdim. 😔
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU silaa66 vefat etti bile doğru bir kelime değil şöyle yazmalıydı. 4 AYLIK BEBEĞİNİ KATLEDEN, EŞİNİ YARALAYAN DAHA SONRA DA İNTİHAR EDEN demeliydi. Cenaze namazının bile kılınmaması lazım. Yazıklar olsun bu kafalara
BuzluLatte Biz yazdik ama silerler, engellerler. Vicdansizlar. İşin kötüsü bebeğin cenazesi de oraya gidecek. Ceren’im gidebilecek mı ? Giderse kıza sorlu çıkarırlar mı ? Allah’ım sen yanında ol yardimcisi ol
Eailesi4 BuzluLatte bence çıkarırlar oğullarını o katili bu kadar savunan torunundan bile bahsetmeyen bir aile biz ağladık o yavru için onlar yoksayıyor
minniks Anatotales kimse yogurdum eksi demez stn ama 4 aylık bebegini oldurmus birinide savunmazsın yanii keske oyle olsaydı o kurban olsaydı minik bebek yasıyo olurdu en azından tek o pislik girseydi mezara
Anatotales minniks neymiş kız kıskançmış ulan oğlunuz instagram bile kullandırmamış kıza kıskanç olan kim acaba ? Nerden baksan pislikçe
nehirsude0 Kızlar helal olsun size şuan sinirden agliyorum allahin cezalari kazaymis allah bildigi gibi yapsin onlari lanet olsun şu dünyaya ki böyle para icin satin alinanalar var kadin ve çocuk cinayetlerini savunanlar var
domatesguzeli Ucansupurge olayı biliyorumda kapatmaua çalışmak ne demek ya arsız şerefsizler allah ıslah etsim
Dondurmalikahve Anatotales Kıskançsa da bebeğini kaybetmeyi hak ediyor mu ya iğrençler midem bulanıyor bunu savunanlarin hiçbirini toprak kabul etmesin
Eailesi4 Eailesi4 bir yerde okudum samsun da gömülecekmiş diye daha önce post ta da paylaşmışlardı Samsun’a gidecek cenazesi diye ama sonuç ne oldu net bilmiyorum ama inşAllah oyle değildir böyleyse torunlarından hiç bahsetmemeleri nasıl bir aile olduğunu ortaya çıkar mı yavrum melek oldu gitti bizim cajimiz yandı onların yanmadı 😭😭
ahsengunesveannesi Yorum yapıp şikayet ettim kızlar