selly0606 Ayseglpolat ben 2 aylıkken. 60cc verip birde emziriyordum. 2 saatte 1 veriyordum. Gece 5 saat 3 saat ve 2 saat şeklinde toplam 10 saat uyuyor. Geceleri 10gün öncesine kadar sadece emziriyordum. Şimdi 1 kez 60cc mama veriyorum. Şuan 5 aylık olmak üzere 120cc veriyorum. 2 saatte 1. Hiç emzirmiyorsanız 90cc 3 saat iyi. 9 kg bu arada oğluşum. 😇
Ayseglpolat selly0606 selly0606 işte gündüzleri bazen 3 saat bazen 2 uyursa 3 buçuk. Bizim de 2 aylık 5 kilo
whopper Benim 56 günlük bebeğim 90 cc kadar içiyor iki saatte bir uyanıyor hipp doyurmuyor dün aptamile geçtim bakalım gözlemleyeceğim Gece 2 saatte bir uyanıyor 2 aylık olacak bezdim artık dayanamıyorum gece uyku süresi uzaması gerek
Ayseglpolat whopper benim de tam 2 aylık gündüzleri bazen 2 saatte acıkıyor bazen 3 ama geceleri yedirip uyuttuğum zaman asla kalkmıyor dün mesela gece 1 de yedi 1 buçukta uyudu sabah 8e kadar kalkmadı 8de uyanınca yedirdim
eleftwins Ayseglpolat ilk başta su gibi çıkarıyor dediniz o yüzden dedim benim kızımda başlarda çok az kusuyordu arada birdi 2 haftadır sıklaştı başlangıçmış anlamamıştım sizinde öyle olabilir diye dedim tabii doktorunuz daha iyi bilir ona sorun isterseniz
Ayseglpolat eleftwins yok belki dediğiniz gibi başlangıç olabilir. Ben doktora sorduğum da hippin tadı diğerlerine göre biraz çirkin ondan da olabilir dedi
buseyrdmc Ayseglpolat yeni doğan döneminde bebeklerin 6 saat boyunca aç uyuması asla önerilmez o an açlıktan bebeğin şekeri düştügü için uyanamıyor lütfen o uyanmasa bile sizin ona uykusunda vermeniz gerekir en fazla 5 saat aç uyuyabilir onun dışında bu bebeğe zarardır
GunesSila Ayseglpolat ilk 2 ay ben iki saatte bir mama veriyordum 90 2 buçuk aylık olunca 120 falan denedim içiyordu
Myme37_ Ben bi duzen oturtamadim bu beslenme konusunda çok sıkıyorum galiba cocugu. Emiyoda sagipda veriyorumda mamasa takviye gunde bi kere max. İki kere yapıyorum zayif oldugu icin. Hep de degisiyo emmeside sagdigim.sutu icirmemde 🤷
Ayseglpolat Oblomov_ evet 2.aydan sonra 6 saat uyuyabilir artık. Ki zaten acıkınca kendiliğinden sabah 7-8 gibi uyanıyor. 50 günlük olana kadar hep gece beslenmesi yaptım 3-4 saatte bir veriyordum ama artık 5-6 saat uyutuyorum
bebelac Ayseglpolat bizde hipp ile başladık inanılmaz derece de çabuk acıkıyordu hip de 1 ay kadar kullandım bi çok kişiden de duydum bunu hastanede hipp başlanmıştı çıkmadan daha sonra ben golden goata geçtim
Ayseglpolat bebelac of bende emin değilim çişli bezi oldukça fazla doyuyordur diyorum ama bazen 2 buçuk saatte bir acıkıyor bazen 3-4 saat,mama değiştirmeye de korkuyorum alerji olur mu gaz yapar mı kabızlık yapar mı
bebelac Ayseglpolat söyle ki ben birde emzirme üstüne veriyordum ama yine 2 saatte 1 ağlıyordu kullandığım dönem Şuan sadece mama alıyor bebeğim 4.5 aylık geceleri uyanmıyor mesela doktorunuza danışın mama ile ilgili o yönlendirme yapacaktır değişim konuşun da
Myme37_ Ayseglpolat iki aylik tam 4650 dogum kilomuz 3.094 gr 2800 dustu 1 Şubat’ta doğum yaptım 3 Şubat’ta çocuğa enfeksiyondan yoğun bakıma aldılar 5 gün kaldı 8 Şubat’ta çıktı 9 Şubat’ta kontrole gittiğimizde 2 kilo 925 gram çıktı
Ayseglpolat Myme37_ o zaman benim oğlan da zayıf 😄 2 aylık 5 kilo bende 1 şubatta doğum yaptım 3800 doğdu 3500le hastaneden çıktı