Ayseglpolat eleftwins yok peynirimsi değil de aynı mamayı geri çıkarmış gibi su gibi bildiğin öyle kusuyor
eartgb Ayseglpolat mama kabının üstünde yazıyor aslında ne kasar verebilirsin diye bende hem süt hem mama veriyorum 2 aylık hıc yoksa bır kerede 60 cc yıyor meme aldığı halde
Hghghghghg Ayseglpolat yaa ne güzel cinsiyetleri ne sızın ? Benımkılerde gündüz uyuyor gece uyumuyorlar nasıl yapacam ya bılmıyorum ama çok çabuk acıkıyorlar 125 verıyorum ama hepsını içimıyırlqr bıle sızın kac aylık kıloları nasıl ? Ben bebelac kullanıyorum
Ardenaden seymasimsek12 2 aylik oglum anne sutunu 90 iciyor kilo 6 0 zmn 180 icmesi lazim imknsz icemez sutu bile icemz
seymasimsek12 Ardenaden benim oğlum 5 kilo ve gün içinde emziriyorum geceleri 120 bazen 150 cc içiyor 🤐 bu bahsettiğim formülü doktor söylemişti
Ayseglpolat eleftwins değil olsa çok sık kusar ve fışkırır tarzda kusar geceleri hiç yok kusmamız gün içinde genelde
eleftwins Ayseglpolat prematüre oldukları için ay olarak geriden geliyorlar o yüzden 6 hafta kadar sonra dediğiniz anca oluyor benimkilerde
Pembebeyzmavi Ben aptamil kullanıyorum kimse aptamil yazmamış hippten memnun kalmadıö ben çok gaz yaptı. Büyük kızımdada aptamil kullanmıştım
Ayseglpolat seymasimsek12 benim de 5 kilo 90 içiyor. Acaba benimde 120ye felan mı çıkmam lazım o yüzden mi 3 saati zor görüyor 😏
Beril17 seymasimsek12 canm sana bisi sorucam bana sağlık ocağındaki hemsire mamayi verme artk kilosu çok dedi 2 ay 4 gunlukken 7200 çıktı mama meme gidiyorum doğduğundan bu yana 3750 gram doğdu 30 .60 90 cc olarak arttrmistim en son 120 e çıktım hemşirede çok kilo lu verme dedi 2 gündür vermedim çiş li bez sayısı 3 e düştü 5.6 çıkarken gece 4.e kadar uyumadı 5 te mama verdim 4 ölçek uyudu yani verme diyor ama çocuk aç göğsümü emerkende sütun az olduğunu fark ediyorum zaten günde bir vermeyi düşünüyorum geceler kaç ölçek vermem lazm kilosuna gore
eleftwins Ayseglpolat ilk başta su gibi çıkarıyor dediniz o yüzden dedim benim kızımda başlarda çok az kusuyordu arada birdi 2 haftadır sıklaştı başlangıçmış anlamamıştım sizinde öyle olabilir diye dedim tabii doktorunuz daha iyi bilir ona sorun isterseniz
selly0606 Ayseglpolat ben 2 aylıkken. 60cc verip birde emziriyordum. 2 saatte 1 veriyordum. Gece 5 saat 3 saat ve 2 saat şeklinde toplam 10 saat uyuyor. Geceleri 10gün öncesine kadar sadece emziriyordum. Şimdi 1 kez 60cc mama veriyorum. Şuan 5 aylık olmak üzere 120cc veriyorum. 2 saatte 1. Hiç emzirmiyorsanız 90cc 3 saat iyi. 9 kg bu arada oğluşum. 😇
Ayseglpolat selly0606 selly0606 işte gündüzleri bazen 3 saat bazen 2 uyursa 3 buçuk. Bizim de 2 aylık 5 kilo
whopper Benim 56 günlük bebeğim 90 cc kadar içiyor iki saatte bir uyanıyor hipp doyurmuyor dün aptamile geçtim bakalım gözlemleyeceğim Gece 2 saatte bir uyanıyor 2 aylık olacak bezdim artık dayanamıyorum gece uyku süresi uzaması gerek
Ayseglpolat whopper benim de tam 2 aylık gündüzleri bazen 2 saatte acıkıyor bazen 3 ama geceleri yedirip uyuttuğum zaman asla kalkmıyor dün mesela gece 1 de yedi 1 buçukta uyudu sabah 8e kadar kalkmadı 8de uyanınca yedirdim
Ayseglpolat eleftwins yok belki dediğiniz gibi başlangıç olabilir. Ben doktora sorduğum da hippin tadı diğerlerine göre biraz çirkin ondan da olabilir dedi
buseyrdmc Ayseglpolat yeni doğan döneminde bebeklerin 6 saat boyunca aç uyuması asla önerilmez o an açlıktan bebeğin şekeri düştügü için uyanamıyor lütfen o uyanmasa bile sizin ona uykusunda vermeniz gerekir en fazla 5 saat aç uyuyabilir onun dışında bu bebeğe zarardır