Ayseglpolat canparelerim ben düşünüyorum da bu sefer de geçtiğim mama alerji yapar gaz yapar felan diye cesaret edemiyorum 😄
canparelerim Ayseglpolat evet bende onu düşünerek biraz çekiniyorum ama bilemedim. İlk çocuğumda hipp combiotic kullandım hep, hem tadını seviyordu hemde hiç sorun yaşamadık, bu bebeğimde anlamadım bi sevmiyor gibi doymuyor gibi🤷♀️
Hghghghghg eleftwins benımde ıkızlerım war ama yalnızca mama ıle besleniyorlar pekı gece uykuları nasıl sızın kac aylıklar bıde bız 3 aylık olduk yenı benımkıler doğru düzgün uyumuyorlar cunku
Ayseglpolat Hghghghghg benim gündüz uyumuyor ama gece 12-1 gibi uyutunca sabah 6-7ye kadar deliksiz uyuyor
twinsmomm2 Ayseglpolat bebekten bebeğe farkediyor bence deneyip görün bı.Ben denedim fazla vermeyi bu sefer kusma arttı yeltenmedim tekrar
Momygaye Ayseglpolat ne ıstıyorsa ver benımkıde doksan ıcıyor Bu sıra 60 ı aaat bası istıyor bebeğe gore değişiyor
Ayseglpolat eleftwins 2 aylık hala 2 saatte bir mi uyanıyor geceleri? Gece uykusu önemli ama artık 2 saatten fazla uyumaları lazım gece
eleftwins larinmrn reflü olabilir benim kızım da öyle mamadan hatta anne sütünden sonra bile kusuyor bazen peynirimsi bazen tüm yediklerini
Ayseglpolat eleftwins yok peynirimsi değil de aynı mamayı geri çıkarmış gibi su gibi bildiğin öyle kusuyor
seymasimsek12 Ayseglpolat benim bildiğim kadarıyla 1. Ayından sonraki bebeklerde ihtiyaç duyulan mama miktarı bebeğin kilosu * 30 şeklinde hesaplanır. Mesela 5 * 30 150 cc
Ardenaden seymasimsek12 2 aylik oglum anne sutunu 90 iciyor kilo 6 0 zmn 180 icmesi lazim imknsz icemez sutu bile icemz
Hghghghghg Ayseglpolat yaa ne güzel cinsiyetleri ne sızın ? Benımkılerde gündüz uyuyor gece uyumuyorlar nasıl yapacam ya bılmıyorum ama çok çabuk acıkıyorlar 125 verıyorum ama hepsını içimıyırlqr bıle sızın kac aylık kıloları nasıl ? Ben bebelac kullanıyorum
eleftwins Ayseglpolat prematüre oldukları için ay olarak geriden geliyorlar o yüzden 6 hafta kadar sonra dediğiniz anca oluyor benimkilerde
eartgb Ayseglpolat mama kabının üstünde yazıyor aslında ne kasar verebilirsin diye bende hem süt hem mama veriyorum 2 aylık hıc yoksa bır kerede 60 cc yıyor meme aldığı halde
seymasimsek12 Ardenaden benim oğlum 5 kilo ve gün içinde emziriyorum geceleri 120 bazen 150 cc içiyor 🤐 bu bahsettiğim formülü doktor söylemişti
Ayseglpolat eleftwins değil olsa çok sık kusar ve fışkırır tarzda kusar geceleri hiç yok kusmamız gün içinde genelde