RedFlower_ tubasd evet boyu uzadı bir kaç cm bu ay herkes diyor uzamış uzamış Kıyafetlerinden de fark ediyorum uzadı Kiloda verince incecik kaldı çöp adam gibi 🫤😃
FerideDeniz Ben de aynı dertten muzdaribim. Eşofmanlar pantolonlarin beli bol geliyor. Bacakları çırpı gibi kalıyor. Üzülüyorum giydirirken, banyo yaptırırken falan. 🥺
livanurvealpinannesi61 RedFlower_ süt abur cubur tüketiyor mu. Benim kızım 4.5 yaş 18 kilo 5 6 yaş alıyorum ben boyu 108 cm falan
Aslananne2 RedFlower_ kilo değilde boyunun uzaması için beslenme düzeni oluşturun diyecem de yemiyormus doktorun verdiği vitaminler fayda etmedi mi hic
birprensannesi0208 RedFlower_ 3 bucuk yaşında boy 105 cm kg 15.5 dediğin gibi bayramlık aldım lcw 3-4 yaş aldım resmen cuval gibi oldu pantolon da gömlekte yemek yemiyor doğru düzgün sadece süt 7/24 süt versem içeçek ama yemek yok 🙄
Aslananne2 birprensannesi0208 süt verme zaten doktorlar bas bas bağırıyor vermeyin diye ciddi anlamda iştahsızlık yapıyor sütü vermeyi kesin farkı görün süt yerine yoğurt kefir gibi ürünler verin
livanurvealpinannesi61 birprensannesi0208 oğlum 3 yaşında 4-5 yaş aldım boyunu bilmiyorum en son 100 cm Di kilo olarak 17 kilo güzel oldu ama ben instagram dan aldım
Ozzggee RedFlower_ benim oğlum da 4 yad 2 ay 110 cm 17 kilo . Bence gayet normal kilosu . Karadut suyu, Jelibon şeklinde olan multivitaminler ve balık yağları denenebilir bu süreçte
patilianne RedFlower_ herkesin derdi başka bende yemesin istiyorum doymuyor hep yemek arıyor sinir oluyorum artık 3 yaşında 18 kilo oğlum Bir de gluten şeker ve süt ürünü yasak yedirecek şey bulamıyorum bıktım o kadar dikkat ediyorum beslenmesine yoksa obez olurdu Hiç takılmayın yemesin hiç bir şey olmaz az yemek her zaman daha iyidir