-Ygtbgra RedFlower_ oğlum 9 yaşında bi deri bi kemik büyüdü şimdi birden kilo aldı kilo almıyor diye üzülürken şimdide nasıl zayıflicak diye düşünüyorum çok aşırı bi kilosu yok ama göbeği falan çıktı yanakları şişti kiloda iyi bişey değil kendime kızıyorum kilo almıyor diye kafama takıyordum şimdide kilo aldı diye..bende sizin gibi çook doktorlara götürdüm yemiyor içmiyor diye vitaminler neler neler anlicağınız zamanı gelince yiyorlar üzüldüğümle kaldım
RedFlower_ -Ygtbgra valla hadi kilo neyse Hastalıktan verdi diye üzüldüm birde kıyafetler hiç olmadı ya . Neyse onu geçtim annem de dedi sene öyleydin Bir beden bulamazdik mağza mağza gezerdik dedi O bir nebze içimi rahatlattı da Yemediği için huysuz öfkeli ve dirençsiz o çok canımı skyo
Laden RedFlower_ kilo almıyor diye değil de vitaminsiz kalıyor diye üzülüyorum. En ufak hasta olsa bile çok ağır geçiriyor vücut direnci hiç yok
tubasd RedFlower_ kilosuda gayet normal benim oğlumda o civarlarda boyundan belki daha zayıf duruyordur sizin çocuğunuz
RedFlower_ tubasd evet boyu uzadı bir kaç cm bu ay herkes diyor uzamış uzamış Kıyafetlerinden de fark ediyorum uzadı Kiloda verince incecik kaldı çöp adam gibi 🫤😃
FerideDeniz Ben de aynı dertten muzdaribim. Eşofmanlar pantolonlarin beli bol geliyor. Bacakları çırpı gibi kalıyor. Üzülüyorum giydirirken, banyo yaptırırken falan. 🥺
livanurvealpinannesi61 RedFlower_ süt abur cubur tüketiyor mu. Benim kızım 4.5 yaş 18 kilo 5 6 yaş alıyorum ben boyu 108 cm falan
Aslananne2 RedFlower_ kilo değilde boyunun uzaması için beslenme düzeni oluşturun diyecem de yemiyormus doktorun verdiği vitaminler fayda etmedi mi hic
birprensannesi0208 RedFlower_ 3 bucuk yaşında boy 105 cm kg 15.5 dediğin gibi bayramlık aldım lcw 3-4 yaş aldım resmen cuval gibi oldu pantolon da gömlekte yemek yemiyor doğru düzgün sadece süt 7/24 süt versem içeçek ama yemek yok 🙄
Aslananne2 birprensannesi0208 süt verme zaten doktorlar bas bas bağırıyor vermeyin diye ciddi anlamda iştahsızlık yapıyor sütü vermeyi kesin farkı görün süt yerine yoğurt kefir gibi ürünler verin
livanurvealpinannesi61 birprensannesi0208 oğlum 3 yaşında 4-5 yaş aldım boyunu bilmiyorum en son 100 cm Di kilo olarak 17 kilo güzel oldu ama ben instagram dan aldım
Ozzggee RedFlower_ benim oğlum da 4 yad 2 ay 110 cm 17 kilo . Bence gayet normal kilosu . Karadut suyu, Jelibon şeklinde olan multivitaminler ve balık yağları denenebilir bu süreçte
patilianne RedFlower_ herkesin derdi başka bende yemesin istiyorum doymuyor hep yemek arıyor sinir oluyorum artık 3 yaşında 18 kilo oğlum Bir de gluten şeker ve süt ürünü yasak yedirecek şey bulamıyorum bıktım o kadar dikkat ediyorum beslenmesine yoksa obez olurdu Hiç takılmayın yemesin hiç bir şey olmaz az yemek her zaman daha iyidir