taa zeynep865 uyarınız için teşekkür ederim ben evden dışarı çıkmıyorum hiç . Çıkarsam da kapıda araba biniyorum kapıda iniyorum . Ya anneme ya annesine gidiyom sadece. Öyle famdan kapıdan bakan biri de değilim .
Deletedmom_98 taa Sürekli sataşma çabanı anlamadım. Ben sana kötü bir yorum mu yaptım da laf sokuyorsun aklınca
usenmedimyaptimbirvelet taa hayııırrr bu olmaaazzz🥹🥹 babanne bileziği bu. Üsttekiler daha şirin duruyor
taa Okuyanbiranne kız eve gelince aklıma geldi yaa keşle ajda alsaydım diye ama yoktu orda model bunlar hazırda vardı. Olsun öbür ay da ajda alırız 🥲
taa usenmedimyaptimbirvelet evettt 🥲 ben bunu beğendim dedi onu aldık napalım 😢 Gönlü hoş olsun dedim . Ben sonra topluca hepsini değştirirm
BenDiyeBiri_ taa adana burmasi daha güzel bende de var çok severek takıyorum o elde daha güzel görünüyor Adana burmasi diyorum 😂
taa BenDiyeBiri_ artık geçti iş işten ama ben ayarlayabilirssm ajda takıldı aklıma ondan alırım belki bir tane tdaha
taa mematiii ay sana öyle yazdım ya bugun benn kızda ısırmaya başladı kızıyorum gülüyor gene yapıyo 🥺