bosanbacim sibelisss1628 valla rutin kontrole bile gitmedim korkudan doğdum doğalı doktor yüzü görmedi 🤣🤣
sibelisss1628 bosanbacim bende dikişlerim için gittiğimde 35 gün olmuştu alttan baktı doktor herşey normal dedi . Doktora dedim Gel birde bana sor normal mi değil mi . Ağrılarım var diyorum anlamıyorlar 🫢😀
sibelisss1628 bosanbacim benim bebek gelirken yırtık oluştu düzensiz 5 dikişim vardı ama görüntü olarak ilk baktığımda korkmuştum ağlamıştım şimdi düzeldi şükür 🙄 senin kaç dikiş vardı cnm
ikiyavruskaannesii sibelisss1628 evet geçici. Oğlum 14 aylık ağrı sızı kalmadı merak etmeyin birkaç haftaya geçer🌸
bosanbacim sibelisss1628 benimde 5 kesik atmıştı tosbaga kizimin kafasi cikmadi 🤣 ama afedersin popoma dogru kesmisti yanlamasina oturamıyordm
sibelisss1628 bosanbacim ay çok zor oluyor o ağrı ama geçiyor . Sağlıkla huzurla büyüsün evlatlarımız 🙏🏼🥰
Yorgunbebek sibelisss1628 1 yıl boyunca bağırsaklarım dahil bütün vücudum ağrıyordu şimdi yeni yeni düzeldi eski halime döndüm vücudun kendi toparlaması 2 yıl sürüyormuş zaten
Yorgunbebek sibelisss1628 sadece normal doğumla alakalı olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak içimizde bir insan büyüyor organlar yer değiştiriyor yani bunu düşünmek bile okadr büyük bişeyki biz bunu yaşıyoruz sonradan organlarınızın eski haline dönmesi böyle sancılı olabiliyor
yanaklibebek sibelisss1628 yok canım normal doğum kolay değil sağlıklı sadece Vücudun yenilenmesi daha iyi oluyor, daha çabuk toparlanıyor aslında rahim Ama ağrılar da normal bir çocuk çıktı ordan sonuçta Hihihi🥹 İnşallah çabucak geçer iyileşirsin 😍