tazelianne sibelisss1628 benimde ameliyat yerimde bir ağrı var sol kaşığımda sızı gibi salı gününe randevu aldım gideceğim. Doğumdan beri hep ağrılarım oldu benimde 2 ay 12 günlüğüz bizde
sibelisss1628 tazelianne Allah yardımcımız olsn sanki yarı felçli gibiyim yürüyemiyorum ben normal doğum olmasına rağmen böyleyim 🥺
yanaklibebek sibelisss1628 normal canım, ben sezeryan yaptım bende de var o Doktora sordum ben normal doğum yapmadım oram niye ağrıyor diye Orası da değişiyor büyüyor eski halini almaya çalışıyor şuan dedi😍
sibelisss1628 yanaklibebek yaa öyle mi inş geçici bir durumdur cnm senin geçti mi peki? Ne kdr oldu doğum yapalı 🙂🫤
yanaklibebek sibelisss1628 benim bebiş 4 aylık Eskisi kadar olmasa da hala ara ara bir ağrı giriyor Doğum yaparken bebeğin o ilk kafa ittirmelerini hissettin mi aynı onun gibi 🥹
sibelisss1628 yanaklibebek normal kolay diyorlar birde öbür dünyaya gidip geldim 2 ci doğumum olmasına rağmen ne vajina kaldı ne sağlığım hepsi gitti resmen çok ağrı oluyor o taraflarda hamileyken oluyor normal diyordum . Hala bebek taşıyormuşum gibi penguen gibi yürüyorum 🥺 inşallah geçer cnm
yanaklibebek sibelisss1628 yok canım normal doğum kolay değil sağlıklı sadece Vücudun yenilenmesi daha iyi oluyor, daha çabuk toparlanıyor aslında rahim Ama ağrılar da normal bir çocuk çıktı ordan sonuçta Hihihi🥹 İnşallah çabucak geçer iyileşirsin 😍
bosanbacim sibelisss1628 5aydr dogum yapmış bulunmaktayim evi temizlerken sanki vajinam kopuyor gibi degisik bi agri var hala geçmedi normal dogum yaptm bende
sibelisss1628 bosanbacim yaa öyle mi geçmiş olsn cnm . Benimde öyle vajinamı çekiştiriyorlar sanki düşük üzerine gebe kalmıştım vücudum kaldırmadı sanırım . Doktora gitmişmydn?
bosanbacim sibelisss1628 valla rutin kontrole bile gitmedim korkudan doğdum doğalı doktor yüzü görmedi 🤣🤣
sibelisss1628 bosanbacim bende dikişlerim için gittiğimde 35 gün olmuştu alttan baktı doktor herşey normal dedi . Doktora dedim Gel birde bana sor normal mi değil mi . Ağrılarım var diyorum anlamıyorlar 🫢😀
sibelisss1628 bosanbacim benim bebek gelirken yırtık oluştu düzensiz 5 dikişim vardı ama görüntü olarak ilk baktığımda korkmuştum ağlamıştım şimdi düzeldi şükür 🙄 senin kaç dikiş vardı cnm
ikiyavruskaannesii sibelisss1628 evet geçici. Oğlum 14 aylık ağrı sızı kalmadı merak etmeyin birkaç haftaya geçer🌸
bosanbacim sibelisss1628 benimde 5 kesik atmıştı tosbaga kizimin kafasi cikmadi 🤣 ama afedersin popoma dogru kesmisti yanlamasina oturamıyordm
sibelisss1628 bosanbacim ay çok zor oluyor o ağrı ama geçiyor . Sağlıkla huzurla büyüsün evlatlarımız 🙏🏼🥰
Yorgunbebek sibelisss1628 1 yıl boyunca bağırsaklarım dahil bütün vücudum ağrıyordu şimdi yeni yeni düzeldi eski halime döndüm vücudun kendi toparlaması 2 yıl sürüyormuş zaten