giz__ aleynax kadının çilesi bitmez kendimize ayıracak vakidi geçtim yemek yemeye vakit bulamıyorum bazen üstüne bir de bakımsız damgası yiyorum 🤦🏻♀️
alin12_ giz__ deri altı implant diye geçiyor. Progesteron hormoni salgıladıgı için hamile kalmayı önlüyor. Benim doktorum onu tavsıye etti. Yarın gidecegim isterseniz ismini öğrenirim.
giz__ annebebek5200 hangisini yazdı size bir de adet olmuş muydunuz ben daha olmadım adet olmadan başalanır mı onu da bilmiyorum gideceğim doktora ama anca bayramdan sonra
annebebek5200 giz__ cerazette diye Bi kağıda yazdı adet olduğun zaman sağlık ocağına yazdır başla dedi ben de şansa 2,3 gün sonra adet oldum yazdırdım başladım hemen
xtuana giz__ evet bnm doktrm yazdi devlete gidiyorum ben bttii ilac bekliyorum 2 haftayi gecermis olmak ve adetsizken takilmadginu soylediler gttm sira faln almak gerkyormu diye sormak icin oyle dedler tek sey adetliyken direk gel dedilr 1 veya 2 gunu
Habibebcr giz__ Cerazette kullandım 7 ay kadar ve kullanırken regl olmuyorsunuz böyle bi sıkıntısı var ama benim için sorun değildi bebeğim emmeyi bıraktığı için ben normale geçtim
nurkaradirek giz__ takılıyor ben ketemde taktırdım yaşadığm şehir’de devlet hastaneleri takmıyormuş artık
24-10-2023 ahmethamza 10 gün ağır kaldırmama ani hareket etmeme ve ilişkiye girmeme yasağı var eşinize belli etmeden dikkat edebilirseniz söylemeyin isterseniz
24-10-2023 Ksjajslalaafd bende onlar takicak zannediyodum randevu verirken hem 3 ay sonrasına verdiler hemde eczaneden almamı söylediler
babybabyt atlasinannesi48 ilk defa duydum bunu gerci ben onuda taksam guvenmem mesela spral taksanda korunuyormu eşiniz yoksa serbest mi
atlasinannesi48 babybabyt henüz spiral taktırmadım ama taktırdıktan sonra korunmaz eşim yumurtlama günümü bildiğim için o günler geri çekilme yaparız diğer günler serbest
elfnurs giz__ bence adetiniz düzenli ise doğurganlık takibi yapın yumurtlama günleri yanasmayin diğer günleri prezervatif le birlikte geri çekilme (başından beri takılı olmak şartıyla) 🎈
sumeyyeuzuun_ giz__ sadece progesteron içeren doğum kontrol haplarını kullanabilirsiniz emzirmeye mani değil🙂
babybabyt atlasinannesi48 anladım bu korunma yöntemi çok farklı kişiden kişiye değişiyor gerçekten bağlatanların bile hamile kaldığını duyunca en iyisi uzak durmak 😂😂😂
dugme giz__ aylık iğne veya 3 aylık iğne ben aylık vuruluyorum 6. Aydan sonra hapa baslayacagiz sadece progesteron içeren doğum kontrol hapida var onuda doktor kontrolünde kullanabilirsiniz
dugme VahsiKelebek_ canım korunma iğnesi iki ayı doldurmuş olman gerekiyor emziriyorsan aylık birde üç aylik iğne var ben aylık vurduruyorum her ay aynı tarihte vuruluyorsun