ahmethamza 24-10-2023 ben eşime demeden taktirsam fark eder mi olduğunu bana gerek yok diyo daha 43 gün oldu doğum yapalı adet oldum bi de
24-10-2023 ahmethamza 10 gün ağır kaldırmama ani hareket etmeme ve ilişkiye girmeme yasağı var eşinize belli etmeden dikkat edebilirseniz söylemeyin isterseniz
Ksjajslalaafd 24-10-2023 Aynen benimde tam oturmadı olması gerekenden aşağıda 15 gün sonra gel bakalımm dediler gittim spiral kaymış çıkarttırdım ama benim spiralimi kendileri taktı ben almadım
24-10-2023 Ksjajslalaafd bende onlar takicak zannediyodum randevu verirken hem 3 ay sonrasına verdiler hemde eczaneden almamı söylediler
Zeyer4141 Ksjajslalaafd ee kaydı hamile kaldinizmi bnde 3 ay oldu taktirali 2 ay çok yoğun adet kanaması oldu bugün yarın tekrar adetimi bekliyorum ama bu kaydiları duyunca da korkmuyo diilim😵💫
hnnl giz__ bakırlı spiral taktırdım ben çok uzun sürüyor adetim umarım düzelir üstüne prezervatif ek olarak
annebebek5200 giz__ emzirirken kullanabileceğiniz doğum kontrol hapı var benim bebeğim de 3 aylık oluyo gittim doktoruma sordum bana yazdı 3 gündür kullanıyorum
giz__ annebebek5200 hangisini yazdı size bir de adet olmuş muydunuz ben daha olmadım adet olmadan başalanır mı onu da bilmiyorum gideceğim doktora ama anca bayramdan sonra
giz__ aleynax kadının çilesi bitmez kendimize ayıracak vakidi geçtim yemek yemeye vakit bulamıyorum bazen üstüne bir de bakımsız damgası yiyorum 🤦🏻♀️
alin12_ giz__ deri altı implant diye geçiyor. Progesteron hormoni salgıladıgı için hamile kalmayı önlüyor. Benim doktorum onu tavsıye etti. Yarın gidecegim isterseniz ismini öğrenirim.
annebebek5200 giz__ cerazette diye Bi kağıda yazdı adet olduğun zaman sağlık ocağına yazdır başla dedi ben de şansa 2,3 gün sonra adet oldum yazdırdım başladım hemen
xtuana giz__ evet bnm doktrm yazdi devlete gidiyorum ben bttii ilac bekliyorum 2 haftayi gecermis olmak ve adetsizken takilmadginu soylediler gttm sira faln almak gerkyormu diye sormak icin oyle dedler tek sey adetliyken direk gel dedilr 1 veya 2 gunu
Habibebcr giz__ Cerazette kullandım 7 ay kadar ve kullanırken regl olmuyorsunuz böyle bi sıkıntısı var ama benim için sorun değildi bebeğim emmeyi bıraktığı için ben normale geçtim
nurkaradirek giz__ takılıyor ben ketemde taktırdım yaşadığm şehir’de devlet hastaneleri takmıyormuş artık