alprslnannesi YavuzAli33 yaa bende çok zorlandım cesaret edemedim ama belirsizlik beni çok strese sokuyor yaptım doktora sordum daha erken çıkması için için 10 gün bekleyin dedi ben şok tabi yine yapacağım bekliyorum inşallah olurum da rahatlarım 🥺
YavuzAli33 alprslnannesi 8 gün geçmiş nasıl erken oluyo ben oğlumu adet gecikmesinin 10. Gününde öğrenmiştim
eda-14 YavuzAli33 evet tarlusal 12 li tablet iftardan sonra içtim cuma günü birde sahurda içtim cumartesi öğlen kahverengi leke geldi sonrasında pembe leke oluştu hemen. Orucu bozup birtane daha içtim ilaçtan şuan rahatladım diyebilirim
Brck Yaa tamda aradığım post benimde adetim gecikti bu ay beş gun iki yaşında bebişim var oruçta tutuyorum kendi kendimi yiyordum hani korunuyoruz zaten ramazan malum ilişki sıklığı da olmuyor yarın altıncı gün kendi kendimi yiyordum resmen 🥹
YavuzAli33 Brck normalde gecikiyomuydu ben artık saymayı bıraktım kaç gün geciktiğini siz düşünün 😅😅yarın test yapcam inşAllah hayırlısıyla bişi çıkmaz da Rabbim isteyene versin benim de bebeğim küçük
Brck YavuzAli33 benim ilaç kullanırsam gecikiyordu normalde canım fazlasıyla parol almıştım hastalanip ilişki de korunmalı sıkıntıda yoktu insan yinede korkuyor canım yaa. Senin tam kaç gün geçti
YavuzAli33 Brck 10 gün heralde üstü de olabilir ama benim de pek ihtimal yok gibi ama insan endişe etmiyo değil
Brck YavuzAli33 bence tamamen ramazanda susuz kalmaktan canım ben birde emziriyorum ilaçta aldım yani bilemiyorum ama ilişkide korumli zaten onun sayısıda iki daha da olursa Allah’tan diyorum ama çok korkuyorum tabii
Brck YavuzAli33 susuz kalmak stres bebeğin fazla emmesi aldığın ilaçlar yorgunluk vb seyelr canım hormonlarımizi fazlasıyla etkiliyor