eda-14 selimhankerem evet akıntı yoğunlaştı bugün birde test yaptım negatif tarlusal aldım doktoruma sorup 2 tane içtim bakalım inşallah yarına olur aslında 2 yıldır oruç tutamadım hamilelik geldi araya hep ama olmamakta ayrı bişey ya vücut istiyor 😀😀🥰
Umayy1 Bende tam böyle bi post arıyordum hamilelik şüphem yok ama adet olmadım normalde hep erken olurum bu ay noldu anlamadım neyse yalnız değilmişim oruç hormon dengelerimizle oynadı sanırım 😂
YavuzAli33 Umayy1 benimde normalde günü şaşmazdı sadece bi defa gecikti doğumdan sonra bu da iki oldu
baloglusss Ben oruç tutmadığım halde bir gün geciktim anksiyetem tuttu sizin yorumlarınızı okuyunca birtık rahatladım ama siz oruç tutuyorsunuz ben neden geciktim🙁
alprslnannesi Ayni konudan bende şu an kafayı yemek üzereyim 8 gun geçti test yaptım negatif çıktı erken mi yaptım diye düşünüyorum Boyle bir ihtimal de var gibi emin değiliz 😟
tugbaozcan22 YavuzAli33 benimde kafamda aynı soru 3 gün geciktim bende ama kekik çayı söktürüyo adeti diyorlar omu bi deneyeceğim hamile olma ihtimali pek yok ama elim ayağım aşırı şişiyo kızlar alyansim bilekliklerim sıkışıyo elimde o derece olsak da rahatlasak
YavuzAli33 tugbaozcan22 ayy evet ya stresten yüzümde sivilcelenme oldu 2 kg verdim şu süreçte inanır mısınız yemeden içmeden hepten kesildim o kadar kafaya takıyorum ve 9 gün geçiyo
eda-14 YavuzAli33 evet tarlusal 12 li tablet iftardan sonra içtim cuma günü birde sahurda içtim cumartesi öğlen kahverengi leke geldi sonrasında pembe leke oluştu hemen. Orucu bozup birtane daha içtim ilaçtan şuan rahatladım diyebilirim
alprslnannesi YavuzAli33 yaa bende çok zorlandım cesaret edemedim ama belirsizlik beni çok strese sokuyor yaptım doktora sordum daha erken çıkması için için 10 gün bekleyin dedi ben şok tabi yine yapacağım bekliyorum inşallah olurum da rahatlarım 🥺
YavuzAli33 alprslnannesi 8 gün geçmiş nasıl erken oluyo ben oğlumu adet gecikmesinin 10. Gününde öğrenmiştim