Cicektebenimcicekligunlerde Luisluis masal tek güzel naif bir isim yanına birşey düşünemedim 😊 kizim olsaydı güneş koyacaktim sogutmuslardi isimden olmadı da kızım😂içinize sinen birşey olsun🌸
zeynep865 bebitonunannesi_ ayy masal nur ne ya snsjdjdj iki tarafında gönlü olsun bence çok uyumsuzzz
nuh17 Luisluis buda masal ece olsun ne var yani havalı olur ;) ben olsam koyardım ona bakarsan kocamın adı ramazan oğlumun ramazan nuh 😁
bebitonunannesi_ Luisluis Hüma ismini düşünebilirsiniz.Bir kızım olursa Ahsen Hüma düşünebilirim mesela:))
Sinem1925 Luisluis benim kızımın adı da masal masal ada mı koysak dedik sonra vazgeçtik çok güzel bir isim ❤️🫶🏻 sağlıkla gelsin 🤗
bebitonunannesi_ zeynep865 masal ismi bana sanki isim bulamamışlarda masal koyalım gitsin gibi geliyor Masalnur da ne bilim😶
zeynep865 bebitonunannesi_ masalnur kadar kötü bi isim daha duydum size söyliyim dayım kızının adı sakine hale koydu dndjjdjd ya bi insan kendi öz evladına neden sakine hale ismini koyar ki djdjdkk ayy
bebitonunannesi_ zeynep865 bende Naimegül koyanı biliyorum birde Cumali Kaan 🤓Ya kınamak gibi oluyor başıma gelir diye ödüm kopuyor.Bi arkadaşımım kızının ismi de Remziye Zümra