Luisluis brsnn çoğunluk böyle düşünüyor aslında ama ilk kızımın iki ismi var buna da iki isim koymam gerek gibi geliyor 😃
Yarim_Kilo_Kiyma Masal tek başına çok daha iyi bence. En kötü masal su olur, oda bir garip oldu sanki
Cicektebenimcicekligunlerde Luisluis masal tek güzel naif bir isim yanına birşey düşünemedim 😊 kizim olsaydı güneş koyacaktim sogutmuslardi isimden olmadı da kızım😂içinize sinen birşey olsun🌸
zeynep865 bebitonunannesi_ ayy masal nur ne ya snsjdjdj iki tarafında gönlü olsun bence çok uyumsuzzz
nuh17 Luisluis buda masal ece olsun ne var yani havalı olur ;) ben olsam koyardım ona bakarsan kocamın adı ramazan oğlumun ramazan nuh 😁
bebitonunannesi_ Luisluis Hüma ismini düşünebilirsiniz.Bir kızım olursa Ahsen Hüma düşünebilirim mesela:))
Sinem1925 Luisluis benim kızımın adı da masal masal ada mı koysak dedik sonra vazgeçtik çok güzel bir isim ❤️🫶🏻 sağlıkla gelsin 🤗
bebitonunannesi_ zeynep865 masal ismi bana sanki isim bulamamışlarda masal koyalım gitsin gibi geliyor Masalnur da ne bilim😶