Aycann Bayıldım bi an düşündüm bende mi yapsam diye ama bende o beceri maalesef yok ama eline emeğine sağlım umarım bebeğin o halıda çok keyifli zamanlar geçirir
teachermoms cocomelon paylaşım yaparken hiç düşünmemiştim bunu ama çok yazan olmuş bu şekilde. şuan bebeğim çok küçük. Yaza doğru belki canım ☺️
2760yt teachermoms muhteşem muhteşem 😀 bence seri üretime geçmelisiniz 👍🏻 Hatta ilk müşteri olarak ben talibim ☺️
teachermoms 2760yt hahah :)) 4 aylık bebekle ve küçük bir elde dikiş makinasıyla seri üretime kalkıştığımı düşünemiyorum 😆😆
Seydameva Caninanasi neden köylüler öyle mi yapıyor ? Şehirliler hep güzel şeyler mi yapıyor ? Naçizane fikrim bu yorumunuz çok yanlış.
Caninanasi Seydameva yani köylülerin de güzel yaptığı şeyler şüphesiz ki vardır ama, bir oyuncak yapılacaksa inanıyorum ki bu köyde çok da şık yapamazlar... Köylü olur, bunu da erişte de tercih ederiz ama oyuncak da değil 😉
Glsmbthn teachermoms hani keske siz bu şekilde ürünler yapsanızda satışa çıkarsanız şahsen benim gibi beceriksiz anneler almak ister ben kesinlikle yapamamda kendi adıma 🙈🙈😁
Hilalak00 teachermoms cok guzel olmus bunlari yaparken izledigin video yada site varsa soylermisiniz benimde boyle seylere becerim var kizima yapmak isterim
teachermoms Hilalak00 canım video izlemedim. Ben zaten öğretmenim materyal tasarımım var yani. Sadece kalıp lazımdı onu da pinterestten aldım. Pintereste yazarsan istediğin şeyin kalıbı çıkıyor. Fakat oyun halısı tamamen kendi tasarımım. Onun için birşeye bakmadım.
Zasya teachermoms tüm bunları bebekle nasıl yaptınız 😂 maşallah gerçekten 👏👏 ben yemek bile yapamıyorum kaç gündür 🙈
teachermoms Zasya Edaikra hamileliğimin son 2 ayında oyuncakları yaptım. Oyun halısının da tasarısını çıkarmıştım. Doğumdan 2-2.5 ay sonra da oyun halısının tamamladım. Bebeğim uyurken veya uyandıktan sonra altı temiz karnı toksa annem ilgilenirken 15-20 dk lık kaçamaklarla yaptım. Eşim Suriye’de olduğundan annemin yanına geldim. Oda yanımda olduğu için tamamlayabildim. Eğer tek olsaydım yapabilir miydim bilmiyorum :))
Emimehmet123 Caninanasi bu yorumunuz çok saçma , köylüleri küçümsemişsiniz resmen , ne oldum demeyin ne olucam gözüyle bakın herzaman bence 👍
Cansinn teachermoms masalla 😍ama daha net bir sekilde gosterirmisiniz nasil yapildiginj ben anlamadim 😟
teachermoms Cansinn oyun halısı için mi canım ? Her detayına kadar anlatırım istersen. Oyuncaklar için de pinterestten kalıp çıkarttım oradan alıp yapabilirsin. Kesip doldurup dikeceksin bu kadar :)
teachermoms AhmeTubq kalıplarını internetten bulup yaptım. Biraz uğraştırıcı oluyor ama sonuç Harika :))
teachermoms Farukunmuhendisannesi kalıpları pinterestten buldum. Öyle daha kolay. Oyun halısını komple kendim çizip kalıp çıkarttım ama oyuncaklar pinterestten kalıp alarak yaptım.
Farukunmuhendisannesi teachermoms evet bu uygulama çok işe yarıyor. Çok teşekkür ederim. Bende ilk fırsatta denemek istiyorum. Güzel emeğiniz için fikirleriniz için çok teşekkür ederim
teachermoms Farukunmuhendisannesi canım oyuncaklar evet hamileyken yaptım. 7-8 aylıkken yapmıştım hepsini. Oyun halısının da kalıbını hamileyken yaptım fakat dikimi kesimi herşeyi bebeğim doğduktan sonra yaptım. Çok basit aslında. Her uykusunda 5-10 dk yapmak istesen bile yaparsın. Ben öyle yapıyorum açıkçası şuan :))
teachermoms Tuananinannesi böylesine güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim. Duygulandırdınız beni ♥️