LINDAMAY teachermoms benimde el becerilerim fazladır, hemen her iş gelir elimden. Bu şekilde keçe ile yapılan bazı şeyleri kayıt etmiştim belki kızım için yaparım diye ama banyo yapmaya bile vakit bulamıyorum. Akşamları 2-3 saat boş vaktim oluyo onda da koltuğa yığılıp kalıyorum… nasıl yaptığınızı değil ama nasıl vakit bulduğunuzu çok merak ediyorum? Bu arada elinize sağlık herkes gibi bende beğendim 👍
teachermoms LINDAMAY hamileliğimin son 2 ayında yaptım oyuncakları. Oyun halısının da sadece kalıbını çıkarabildim. Doğumdan sonra da 2-2.5 aylıkken bebeğim her uyuduğunda bir parçasını yaparak 1 ayda bitirdim. :))
zeynepzeze Bu ne yaa bayıldım, saçma sapan oyun halıları o kadar pahalı. Bu hem sağlıklı hemde dikkat çekici çok beğendim. Hocam biliyorum fikir amaçlı paylaştınız ama acaba ücretle yapar mısınız? Ekinize emeğinize sağlık
teachermoms zeynepzeze ya bilmiyorum şuan hiç düşünmüyorum canım. Biraz uğraştırıcı olduğundan. Bebek’te küçük. Bir kaç ay sonrasına yaza doğru olsaydı yapabilirdim ama şuan mümkün değil :)
Eda95 teachermoms harika olmuş ellerinize sağlık tamda arayıp bulamadım duyusal etkinlikleri için örnek oldu diğer önerilerinizi de görmek isteriz ❤
SeverusSnape teachermoms ellerinize sağlık harika olmuş. Hayvanlara bayıldım hatta. Yapıp satmayı düşünüyor musunuz? Öyle bir planınız varsa bilmek isterim, ilk müşteriniz olurum 🙏🏻❤️🍀
teachermoms SeverusSnape çok teşekkür ederim. Şuan öyle bir düşüncem yok. Ama yaza doğru olabilir belki. Bebeğim küçük olduğundan şuan oyun halısını yapıp tamamlamam bile 1 ayı buldu çünkü ☺️
Yekyek12 teachermoms keçeden hayvanların model çizim olarak vs varsa paylasabilir misiniz? Mail adresi ya da hesap adresi ismi verebilirim
teachermoms Yekyek12 pinterestten buldum canım. Eşim Suriye de olduğundan kalıplarım kendi evimde ben memleketimdeyim. Ama pintereste yazarsan oradan bulabilirsin kuzum.
MucizemES Çocuğunuza kendi emeğinizle böyle güzel bişey yapmanız çok çok güzel özenmemek mümkün değil maşallah 🧿
teachermoms MucizemES çok teşekkür ederim. Herkese fikir olsun diye paylaştım. Yapmak isterseniz her detayına kadar yardımcı olurum 🙏🏻
nazo58 teachermoms bayıldım. . Öyle güzel olmuş ki.. benimde elimden bu kadarı gelse keşke 😕 ben kızım da çok istemiştim ama nasip olmadı oğlum da da oğluma güvenemedim aslında herseyden öyle çabuk sıkılıyor ki.. 😯 elinden bu tür işler gelen annelere de fikir olmuş olur.. Hem istediğiniz tarzda bi oyun halısı olmus hem de çok yönlü.. Tebrikler 🌼🌼 elinize emeğinize sağlık..
teachermoms nazo58 çok teşekkür ederim canım. Evet benim bebeğim de bazen sıkılıyor fakat ileri ki aylarda etkinliklere yoğunlaşacağımız için sevecektir diye umuyorum.