ElisaMom_ Selimselim inanirmisiniz ceyizimde bohcalarima aldıkları parfumlerim var hala onlsri kullanıyorum nerdeyse 3 yıl oldu😅😅
rguness Selimselim DP kodu olarak söyleyeyim C16 Calvin Klein beauty, C25 Michel Korse sexy amber, L7 Lancome İdole, A11 Armani Si, E4 Armani She. Bu kokulara bakmani tavsieye ederim içinden beğendiğin olacaktır mutlaka ☺️
Mariamercedes rguness Ay bir şey sorcam arayıpta bulamamm Benim kullandığım 3 koku var Ama yaz kış kokular farkediyor aynı değil Söylüyorum markaya kimse inanmıyor Burnun alışmıştır diyorlar fikrin var mıı
Selimselim Selimselim Bargellodan Roberto cavalli muadili aldım ama çok ağır kokuyor bu aylar içinn yani sıcak havada kullanmak imkansız maalesef :(
zeynepzezee zeynepzezee post sahibi siz değilsiniz size yazmadım🥰Siz kendiniz herkesin kendi tercihi yazmışsınız bencede öyle kendiniz kullanıyorsunuz diye sizin malınız gibi savunmayın bence🤭. Neticede doldurma çakma parfüm. Sahte sevmiyorum ben. Alkol kokuyor orjinalle alakası yok.. yine de saygı duyuyorum herkese 💕