rguness Selimselim D&P parfüm kullanıyorum genelde. Zaten orada çalışıyordum her kokuya hakimim o yüzden ☺️ L7 Lancome İdol benim imza kokum tavsiye ederim
Selimselim rguness Bana böyle şekerli olmayan çiçek çiçek kokmayan baharatlı olabilecek ama artık sıcak havalara da uyum sağlayabilecek kokular önerir misiniz 🤗
Mariamercedes rguness Ay bir şey sorcam arayıpta bulamamm Benim kullandığım 3 koku var Ama yaz kış kokular farkediyor aynı değil Söylüyorum markaya kimse inanmıyor Burnun alışmıştır diyorlar fikrin var mıı
rguness Selimselim DP kodu olarak söyleyeyim C16 Calvin Klein beauty, C25 Michel Korse sexy amber, L7 Lancome İdole, A11 Armani Si, E4 Armani She. Bu kokulara bakmani tavsieye ederim içinden beğendiğin olacaktır mutlaka ☺️
Aybirkorunbe Selimselim Victoria’s Secret Bombshell Intense kullanıyorum bir de YSL Black Opium doldurma parfümlerden hoşlanmiyorum en çok alıp kullandigim bunlar
ppzeynep Selimselim Oriflame Eclat Weekend yıllarca kullandığım çiçeksi parfümüm. Çok severdim. Artık kokulara karşı çok hassas olduğumdan parfüm kullanamıyorum.
Sudee00 Eymenim11 122 ve 460 kullanıyorum tavsiye ederim vazgeçilmez kokularım Ama 393 de kullandım bi ara oda fena değil
ElisaMom_ Selimselim inanirmisiniz ceyizimde bohcalarima aldıkları parfumlerim var hala onlsri kullanıyorum nerdeyse 3 yıl oldu😅😅